Samsung Galaxy S9: Camere DIFERITE Folosite Intre Unitati

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus sunt vandute de catre compania Samsung cu camere diferite intre unitati, unele dintre ele venind de la coreeni, altele de la alt producator.

12

Samsung Galaxy S9 Camere DIFERITE Unitati

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost lansate in luna martie de catre compania Samsung pentru utilizatorii din lumea intreaga, primul avand o camera standard, in timp ce al doilea are o camera duala. Numarul de senzori de imagine dintre cele doua modele ale Samsung Galaxy S9 nu este singura diferenta pe care coreenii au gandit-o, deoarece exista diferente si in ceea ce priveste senzorii de imagine folositi in ele.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au senzori de imagine diferiti pentru fiecare dintre modele, adica fiecare dintre cele doua tipuri de telefoane poate avea senzori diferiti de la o unitate la alta. Samsung Galaxy S9 are integrati senzori Sony IMX345 si Samsung S5K2L3 ISOCELL Fast, ei avand design-uri diferite, deci exista sansa ca si performantele in inregistrarea pozelor sa fie diferite, dar ramane de vazut daca vom vedea comparatii.

Samsung Galaxy S9 are in ambele tipuri de senzori aceeasi functionalitate oferita, adica ambii au memorie RAM integrata pentru a face rapid poze, inclusiv filmari cu 960 de cadre pe secunda. Senzorul celor de la Sony este o versiune diferita fata de cel IMX400 folosint in Xperia XZ2, lansat anul trecut, deci e posibil ca si performantele pe care le ofera pentru Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 PLusa fie diferite, poate chiar inferioare.

Samsung Galaxy S9 Camere DIFERITE Unitati 1

Samsung Galaxy S9 – camere diferite folosite intre unitati

Samsung Galaxy S9 cu senzori de imagine diferiti pentru modele este o confirmare a faptului ca Samsung nu poate produce singura suficient de multe componente pentr telefoane, sau costurile sunt prea mari. In general, o companie cam evita sa cumpere de la competitori componente pentru propriile produse, exceptand situatiile in care nu poate face fata cu productia, sau are preturi mai bune decat ale sale, acestea fiind singurele explicatii pentru Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 nu are cea mai buna camera pentru telefoane, Huawei P20 Pro furandu-i acest titlu la extrem de putin timp dupa ce a fost lansat pe piata de catre compania Huawei. In ciuda acestui lucru, Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au camere foarte bune, in special cand vine vorba despre inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta, asa ca utilizatorii se pot bucura de o experienta foarte buna cu ele.

Samsung Galaxy S9 Camere DIFERITE Unitati 2

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus mai au diferente si in ceea ce priveste chip-urile folosite pentru procesor, aici lucrurile stand mai prost deoarece autonomia modelelor cu chip Exynos este mai mica. Acestea fiind spuse, telefoanele din seria Samsung Galaxy S9 au cateva diferente notabile intre modele, ele putand fi verificate cu aplicatii precum AIDA64.