Samsung Galaxy Note 9: Conceptul care face iPhone X sa para INVECHIT

Samsung Galaxy Note 9 este prezentat astazi intr-un nou concept care face iPhone X sa para invechit, noul design demonstrat pentru telefon fiind peste asteptari.

Samsung Galaxy Note 9 concept iphone x invechit

Samsung Galaxy Note 9 apare astazi intr-un nou concept foarte interesant care ar putea genera interes inclusiv din partea unora dintre fanii companiei Apple, care au cumparat iPhone X. Dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai jos, vorbim despre un concept care ne prezinta un Samsung Galaxy Note 9 care are un ecran ce acopera aproape tot panoul frontal, creand o un telefon care pare a fi desprins dintr-o alta realitate.

Samsung Galaxy Note 9 din conceptul de mai jos are inclusiv un cititor de amprente integrat in ecran, ceva ce este asteptat pentru lansare inclusiv din partea companiei Samsung pentru vara acestui an. Desigur ca nu lipseste nici stylusul care a facut seria Samsung Galaxy Note 9 populara de-a lungul anilor, coreenii creand aceasta versiune a seriei secial pentru oamenii de afaceri, insa modelul din imaginile de mai jos este unul cu totul special.

Samsung Galaxy Note 9 – conceptul care face iPhone X sa para invechit

Samsung Galaxy Note 9 din conceptul de mai jos are o margine faorte subtire in partea superioara in care este ascuns un difuzor impreuna cu senzorii necesari pentru functionalitate si o camera frontala. Desigur ca nu vorbim despre foarte complex pentru recunoastere faciala, insa chiar si asa, ideea de a face un ecran care nu are margini mai deloc este ceva ce isi doresc toti fanii smartphone-urilor, fie ca sunt ai Apple, sau ai Samsung.

Samsung Galaxy Note 9 are deasemenea o carcasa din sticla si o camera duala, ca iPhone X, insa acel design pentru ecran este ceea ce il scoate in evidenta in raport cu telefonul companiei Apple. Samsung Galaxy Note 9 are sanse mici de a fi lansat cu acest design in vara acestui an, insa chiar si asa, este interesant de vazut ce se poate face daca marile companii isi pun capul la contributie si dezvolta telefoane asa cum le dorim noi.