iPhone 11: Apple Forteaza Preturi mai MICI de la Samsung

iPhone 11 este folosit de catre compania Apple pentru a forta Samsung sa isi reduca preturile pe care le cere pentru componentele furnizate anul acesta.

iPhone 11 Apple Preturi MICI Samsung

iPhone 11 este un nou motiv de discutii indelungi intre managerii companiilor Apple si Samsung, iar asta deoarece americanii ar dori sa beneficieze de preturi mai mici pentru ecranele noului model in comparatie cu iPhone X. Apple vrea sa beneficieze de preturi mult mai bune pentru ecranele iPhone 11 si iPhone 11 Plus, mai ales ca anul acesta urmeaza sa cumpere de 2 ori mai multe ecrane in comparatie cu ceea ce a comandat anul trecut.

iPhone 11 si iPhone 11 Plus ar urma sa reprezinte 75% din productia de ecrane OLED a Samsung pentru compania Apple, estimarile fiind de 75 de milioane de ecrane OLED dintr-un total de 100 de milioane produse pentru Apple. Cele 25 de milioane de ecrane OLED ramase ar urma sa fie folosite penru iPhone X, daca vanzarile vor fi suficient de bune, daca nu, e foarte posibil ca ele sa fie alocate pentru productia iPhone 11 in aceasta vara.

iPhone 11 – Apple forteaza preturi mai mici de la Samsung

iPhone 11 va fi lansat in toamna acestui an, insa cei de la Samsung ar urma sa inceapa productia de test pentru ecrane chiar de luna viitoare, cea la scara industriala urmand a incepe undeva prin iunie/iulie. Apple vrea sa lanseze iPhone 11 si iPhone 11 Plus in septembrie, nu in noiembrie cum s-a intamplat cu iPhone X, americanii dorind intre timp sa rezolve toate problemele care au afectat productia si vanzarile seriei lansate anul trecut.

„Samsung Electronics is expected to supply Apple with 100 million OLEDs for the iPhone this year. Of the 200 million units, 100 million are for Apple. Samsung Display plans to produce about 25 million units for the iPhone X, and 75 million units for the 2018 iPhone model. The price of the iPhone X panel was $ 110, which was one third of the total cost. In the industry, panel prices are expected to be around $ 100 this year.”

iPhone 11 ar urma sa aiba un pret de 100 de dolari per ecran, cu 10 dolari mai mic decat cel al iPhone X, insa analistii estimau in toamna anului trecut ca de fapt Apple ar plati mult mai mult pentru ecranele cumparate de la Samsung. Cat vor costa in final aceste ecrane nu stie nimeni, insa este clar ca Apple vrea sa produca iPhone 11 si iPhone 11 Plus la costuri mai mici decat ceea ce a obtinut pentru iPhone X anul trecut, dar nu se stie daca va si reusi asta.

Articolul precedentSamsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Ecran si Baterie mai MARI
Articolul următoriOS 11 STRICA unele Telefoane iPhone X si iPhone 8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.