Prima Pagina iPhone 11 iPhone 11 si iPhone 9: Ce Preturi vor Avea ?

iPhone 11 si iPhone 9: Ce Preturi vor Avea ?

iPhone 11, iPhone 11 Plus si iPhone 9 au anuntate preturile pe care compania Apple urmeaza sa le perceapa in momentul in care telefoanele vor fi lansate pe piata.

iPhone 11 iPhone 9 Preturi

iPhone 11 si iPhone 9 au astazi noi preturi anuntate de catre analistii care estimeaza ca Apple nu va vinde noile telefoane chiar atat de scump precum se asteptau foarte multi dintre fanii celor din Cupertino. Conform estimarilor analistilor, iPhone 11 si iPhone 9 vor avea preturi similare, sau usor mai mari decat ale modelelor lansate anul acesta, insa diferentele nu vor fi chiar substantiale, sau cel putin asta este anuntat in acest moment.

iPhone 11 si iPhone 11 Plus urmeaza sa aiba preturi foarte apropiate de cele percepute de catre compania Apple pentru iPhone X anul trecut, diferentele nefiind mari nici daca ne uitam la seria iPhone 8 de anul acesta. iPhone 11 ar putea avea un pret de pornire de 1000 de dolari, la fel ca iPhone X, insa exista sperante si ca el ar putea fi cu 100 de dolari mai ieftin, desi e greu de crezut ca Apple va reduce atat de mult pretul sau de vanzare.

iPhone 11 si iPhone 9 – iata ce preturi ar putea avea

iPhone 11 pret apple

iPhone 11 Plus este estimat a avea un pret de vanzare care va fi de 1100 de dolari, deci cu 100 de dolari mai mare decat cel al iPhone X, insa in cel mai bun caz putem vorbim despre un pret de 1050 de dolari. iPhone 11 Plus urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.4 inch, deci o diferenta substantiala de pret in comparatie cu iPhone 11 este de asteptat, asa cum se intampla si cu telefoanele din seria standard pe care Apple le vinde.

iPhone 9 urmeaza sa fie vandut de catre Apple la preturi care incep de la 700 de dolari, adica exact atat cat a fost cerut pentru iPhone 8 in momentul in care a fost lansat pe piata de catre americani. Toate aceste preturi sunt estimate si au la baza informatii care sustin ca seria iPhone 11 urmeaza sa fie mai ieftina decat iPhone X, compania Apple fortandu-si partenerii sa reduca intr-o buna masura costurile componentelor si cele de productie.

 • Srb Srb

  5.8″ va costa 899$
  6.4″ va costa 999$
  ambele varianta de 64 ssd

 • ioan

  Se va pisa pe orice samsung cu cacandroid

 • Zoltan

  Cacandroid😂😂😂

 • Alex

  Nu merita daca ai 8 sau X

 • AlxMih

  Tot scumpe. La ce oferta este pe piata lumea nu mai este dispusa sa dea asa mult.

 • Stilumeu Stilumeu

  Veti avea si voi in iphone dolby Atmos?se aude mai bn ca marantzu meu 9.2 de 1400 de e…

 • Stilumeu Stilumeu

  La ce nu ofera mai bn zis

 • Stilumeu Stilumeu

  Ce mai scoate din ele..ca de ceva ani tot scoate mufe amprente functii..va pacalit cu fast charger.poate acm va da fast charge la 2 ore macar pe incarcare nu 3ore 20min

 • Viorel Predatorul

  Cu siguranță că DA! Pentru că doar pe Samsung-urile cu “cacandroid” se poate pi*a iPhone.
  Când e vorba de Samsung-urile cu “Android”, situația este inversă 😛

 • mldvngabi

  Dacă vor avea tot bretonul acela eu nu voi cumapara