iPhone 11: iata de ce ar putea fi PREA Scump

iPhone 11 si iPhone 11 Plus ar putea fi prea scumpe anul acesta, compania Apple intentionand sa le vanda la preturi neasteptat de mari pentru clientii sai.

iPhone 11 PREA Scump

iPhone 11 va fi lansat in toamna acestui an pe pietele globale, insa vestile analistilor nu sunt prea bune pentru cei care asteptau telefoane cu preturi cat de cat decente din partea companiei Apple. Analizand evolutia preturilor din ultimii ani, analistii au ajuns la concluzia ca iPhone 11 urmeaza sa fie vandut la acelasi pret ca iPhone X in 2018, iar iPhone 11 Plus ar urma sa aiba un pret cu 50 – 100 de dolari mai mare, cand va fi lansat.

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi varfurile de gama anul acesta in oferta companiei Apple, iar preturile lor ar putea fi uimitor de mari, in conditiile in care informatiile de acum sugereaza faptul ca iPhone X nu se vinde prea bine. Stim cu totii ca foarte multa lume a fost interesata de iPhone X in toamna anului trecut, insa acest interes a scazut radical in prima parte a acestui an, asa ca o crestere a pretului iPhone 11 pare ilogica in acest moment.

iPhone 11 – iata de ce ar putea fi prea scump

iPhone 11 pret mare

iPhone 11 si iPhone 11 Plus cu preturi mai mari decat iPhone X ar trebui sa aduca noutati cu adevarat extraordinare, altfel evolutia lor va fi chiar mai proasta decat cea pe care a avut-o iPhone X in 2017 si 2018. Apple se bazeaza totusi pe faptul ca iPhone 9, cu un pret de vanzare mult mai mic, va atrage majoritatea vanzarilor, mai exact peste jumtate din cele totale, iar iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi in principal cautate de catre fanii inraiti.

iPhone 11 si iPhone 11 Plus nu au deocamdata noutati importante anuntate, doar o camera tripla si un procesor mai puternic, insa acestea nu sunt schimbari atat de mari incat sa justifice o crestere a pretului de vanzare. Nu-mi pot imagina ca Apple poate implementa si alte noutati cu adevarat majore care sa justifice vanzarea iPhone 11 la un pret mai mare decat iPhone X, insa Apple poate face orice doreste, indiferent de consecinte.