WhatsApp: Noua Functie SECRETA pentru Telefoane

WhatsApp are o noua functie secreta descoperita pentru telefoane, compania americana oferindu-le utilizatorilor ceva ce nu parea posibil acum cativa ani.

WhatsApp Functie SECRETA Telefoane

WhatsApp are o noua functie secreta foarte importanta descoperita recent, ea fiind foarte utila pentru utilizatorii din lumea intreaga, mai ales ca ea a fost oferita in trecut si eliminata de catre companie, fara vreo explicatie. WhatsApp are aceasta functie oferita in momentul de fata in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru Android, insa e posibil ca la un moment dat sa ajunga inclusiv pe telefoanele iPhone, daca asta va fi posibil.

WhatsApp le permite utilizatorilor sa descarce iar poze si filme care au fost descarcate in trecut, dar sterse din telefoane, functia fiind foarte utila deoarece ne permite sa recuperam fisiere care au fost sterse. Spre exemplu, daca o persoana ne-a trimis prin WhatsApp poze, sau clipuri video, si dupa ce le-am descarcat in telefoane le-am sters, acum le putem descarca iar direct din serverele aplicatiei, ele fiind pastrate acolo de catre companie.

WhatsApp – noua functie secreta pentru telefoane

WhatsApp a oferit in trecut o functie similara, care pastra pozele si filmele timp de 30 de zile inainte de a le sterge din serverele sale, insa acum nu se stie pentru ce perioada de timp sunt pastrate de catre americani. Cert este ca functia este disponibila doar daca pozele, sau filmele, au fost sterse din telefoane, iar mesajul in care le-am primit nu a fost sters din aplicatia WhatsApp, altfel redescarcarea nu va fi posibila, deci trebuie sa stiti asta.

WhatsApp nu a anuntat oficial implementarea acestei functii pentru utilizatorii sai deoarece deocamdata o testeaza in telefoanele Android, in principal pentru ca e mult mai usor de implementat acolo. E greu de spus daca ea va ajunge vreodata in telefoanele Android, iar asta pentru ca WhatsApp nu poate verifica la fel de usor fisierul unde sunt stocate pozele si filmele, lucru necesar pentru ca functia sa fie oferita, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.