Prima Pagina Android Android P: Functiile NOI PRELUATE de la iPhone X

Android P: Functiile NOI PRELUATE de la iPhone X

Android P are o serie de functii noi implementate de catre Google, iar ele seamana foarte bine cu cele pe care compania Apple le-a integrat in iPhone X in 2017.

Android P Functii NOI iPhone X

Android P va fi lansat in cursul acestui an de catre compania Google, iar astazi avem confirmarea faptului ca unele dintre noutatile pe care sistemul de operare le va avea sunt preluate de la iPhone X. V-am spus zilele trecute ca Google va implementa in Android P un nou sistem de gesturi care seamana cu ceea ce ofera compania Apple pentru iPhone X, iar astazi avem si imagini care ne confirma fara dubiu ca aceasta schimbare va fi intr-adevar oferita.

Android P gesturi multitasking iPhone X

Android P are prezentat in imaginea de mai sus acea bara din partea inferioara a ecranului, ea fiind omniprezenta in sistemul de operare pentru a sugera faptul ca pot fi folosite gesturi pentru a controla interfata telefoanelor. Apple a implementat-o pentru iPhone X tocmai pentru a le sugera oamenilor faptul ca gesturile inlocuiesc butonul Home, iar in Android P cam acelasi lucru ar trebui sa fie oferit de catre telfeoane in 2018 si 2019.

Android P – functiile noi preluate de la iPhone X

Android P gesturi multitasking iPhone X 1

Android P va aduce noi gesturi pentru controlarea sistemului de operare fara a mai folosi un buton Home, iar sistemul de multitasking va semana deasemenea cu cel existent in iOS de ceva vreme, desi schimbarea nu e chiar 100% noua. Android P va semana mai mult cu iOS pentru ca utilizatorii vor sa vada in telefoanele lor ceea ce ofera Apple pentru iPhone, asa ca era normal ca Google sa ofere aceste schimbari in mod nativ in Android.

Android P gesturi multitasking iPhone X 2

Android P este deocamdata oferit in forma beta pentru utilizatorii de telefoane, asa ca vor mai exista schimbari destule pana in momentul in care aceasta versiune a sistemului de operare va fi oferita in mod oficial. E foarte putin probabil ca tot ceea ce vedeti in aceste imagini sa fie schimbat radical in Android P pana in momentul in care va avea loc lansarea oficiala, asa ca ramane doar de vazut ce alte imbunatatiri vor exista fata de iPhone X.

 • Srb Srb

  Logic, ce este frumos si intuitiv de la Apple copiem.
  Vrem sa copiem mizerii? ne luam dupa samsung

 • kinder2005

  Macar iau ce o cat de cat frumos. Sa te inspiri de la altii nu e nimic rau. Ma intreb Apple cand scoate trompetele astea numite Iphone, oare de unde se inspira?

 • ioska

  Off: voi aveti lag in Facebook,Flashscore,Iphone x,nu stiu daca e de la mine sau asa e la toti,mi se pare ca p iphone 6s plus se misca mai bine

 • ioska

  In antutu benchmark imi face scote 173000,nu e cam putin?

 • Srb Srb

  Pai iphone a fost originalul, nu a existat altceva inainte de 2007..restul sunt trompete dupa el

 • axel

  Iar vorbesti aiurea

 • Merlin

  Verde la împrumutat idei, după ce au împrumutat, după uniii furat, sistemul de operare!

 • adrian

  Butonul ala de back e in plus, sper sa scape de el daca la asta se va ajunge, o bara multifunctionala ca pe iphone x.

 • Visan Teodor

  Cate functii are bara de pe iphone x?

 • P.P

  Asa deranjat esti si cand Apple “împrumută” idei? Sau atunci esti doar un alt ipocrit care se face ca nu vede?