OnePlus 6: OFICIAL, Primele Poze facute cu Noua Camera

OnePlus 6 are prezentate in mod oficial primele poze facute cu noua camera introdusa de catre compania OnePlus in telefonul asteptat de catre foarte multi fani.

OnePlus 6 Poze Camera

OnePlus 6 urmeaza sa fie lansat anul acesta cu o noua camera duala de catre compania OnePlus, iar astazi avem ocazia de a vedea si primele poze facute folosind noii senzori de imagine care vor fi oferiti. Puteti vedea mai jos cateva poze facute cu OnePlus 6 in Stanford, California, de catre presedintele companiei OnePlus, chinezii copiatori fiind aproape de companiile care creeaza produsele in baza carora ei isi castiga existenta.

OnePlus 6 poze camera 1

OnePlus 6 nu are deocamdata confirmate oficial specificatii privind senzorii de imagine pe care camera duala ii va avea integrati, insa se speculeaza ca cel principal urmeaza sa aiba 16 megapixeli, cam ca la modelul anterior. Imaginile din acest articol au fost facute folosind senzorul de imagine principal al OnePlus 6, astfel ca toti fanii vor sti la ce sa se astepte de la telefonul care vrea sa rivalizeze cu Samsung Galaxy S9 si iPhone X anul acesta.

OnePlus 6 poze camera 2

OnePlus 6 – primele poze facute cu noua Camera

OnePlus 6 nu prea uimeste cu aceste noi poze, sau cel putin ele nu par sa fie superioare celor care sunt inregistrate folosind iPhone X, sau Samsung Galaxy S9, Huawei P20 Pro fiind cel mai probabil net superior. OnePlus nu a fost vreodata cunoscuta ca o companie care produce telefoane ce au camere grozave, asa ca de la OnePlus 6 nu ne putem astepta sa treaca peste acest standard, deoarece autnci cand faci un telefon ieftin, nu poti folosi doar componente premium.

OnePlus 6 poze camera 3

OnePlus 6 are incetul cu incetul dezvaluite toate noutatile importante chiar de catre compania OnePlus si de catre presedintele sau, totul in ideea de a tine atentia spre acest telefon, care in mod normal nu e prea atractiv. OnePlus 6 urmeaza sa fie lansat in vara acestui an, iar una dintre surprizele neplacute urmeaza sa fie pretul pe care chinezii intentioneaza sa il ceara pe telefon, el urmand a fi mai mare decat in cazul vechilor modele.

OnePlus 6 poze camera 4

OnePlus 6 poze camera 5

OnePlus 6 poze camera 6