Samsung vrea sa COPIEZE Decupajul iPhone X

Samsung vrea sa decupeze decupajul ecranului iPhone X, iar primele dovezi clare in acest sens au aparut astazi, imaginile de mai jos demonstrand clar intentiile coreenilor.

Samsung COPIEZE Decupajul iPhone X

Samsung pare sa fie in plin proces de a copia decupajul telefonului iPhone X al companiei Apple, coreenii inregistrand astazi un nou brevet de inventie in care isi dezvaluie foarte clar intentiile pentru viitoarele telefoane. In imaginea de mai jos aveti o ilustratie care a fost extrasa dintr-unul dintre brevetele de inventie inregistrate companiei Samsung zilele trecute, ea aratand foarte clar intentia coreenilor de a urma trendul stupid al decupajelor din ecranele telefoanelor.

Unii spun ca Samsung Galaxy S10 ar fi prezentat in acest brevet de inventie inregistrat pentru cei de la Samsung, insa e foarte putin probabil ca Samsung sa vrea sa copieze chiar atat de repede decupajul din telefoanele iPhone X. Acolo vedem totusi o serie de senzori similari cu cei pe care compania Apple i-a integrat in iPhone X anul acesta, cei de la Samsung avand deocamdata dificultati in a copia camera TrueDepth pe care o ofera Apple.

Samsung vrea sa copieze decupajul iPhone X

Samsung COPIEZE Decupaj iPhone X 1

Samsung nu a brevetat doar un telefon care este gandit pentru a copia decupajul din ecranul iPhone X, ci si un telefon care are un ecran fara margini pentru panoul frontal al carcasei, acesta fiind mult mai impresionant. Spre deosebire de ceea ce a realizat Apple pentru iPhone X, compania Samsung vrea sa integreze si un cititor de amprente sub ecranul viitoarelor sale telefoane, Samsung Galaxy Note 9 urmand a fi primul model care ofera aceasta functionalitate.

Samsung COPIEZE Decupaj iPhone X 2

Care dintre aceste doua modele de telefoane ale Samsung va fi lansat mai intai este foarte greu de spus, insa daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca modelul cu decupaj in ecran are sanse mai mari de a ajunge primul in vanzare. Intre timp, Samsung vrea sa lanseze un telefon pliabil anul acesta, asta daca nu cumva cei de la Huawei se vor grabi si vor aduce acest model de smartphone mai rapid in vanzare, desi asta pare putin probabil.

17 COMENTARII

  1. logic ca vrea….v-am zis ca in 2019 sau 2020 vor avea si ei…la fel si jack va fi pa pa…o lungesc asa doar sa nu mai fie primii la copiat, atat
    Macar samsung o face cum trebuie si copiaza Apple pana la capat nu ca altii…macar nu va avea margine jos groasa, si vor indoi si ei oled ca sa puna electronica acolo

  2. daca apropie marginile va fi foarte ok . decupajul pentru mine dupa 2-3 zile a fost ok ,te inveti repede cu el , marginile supara

  3. sa vedem…marginile pot fi o problema cand doar tii telefonul…din cand in cand se mai activeaza functii in caz ca dislay este on and unlocked

  4. ideea e ca nubia z11 a apropiat frumos marginile ecranului de muchie cu functii peste functii pe marginile displayului . ar putea si apple .oricum iphone x per total e un telefon frumos

  5. :))) ar fi cea mai mare lovitura pentru samsonisti :)) , sunt curios ce vor mai cânta atunci , oare le va place decupajul, bretonul, pata …:)) , sigur o sa le placa , doar este Sansung, nu ?! ???

  6. In fiecare articol spui ca decupajul ala e foarte urat. E bine sa specifici si ca e parerea ta… suntem destui care ne-am obisnuit cu el in cateva zile si suntem multumiti de X

  7. Decupajul/bretonul *este* urât! Da’ știi, nu doar un pic, e urât cu spume! Vorba unui amic: there are ugly things in life, there are hideous things in life, and then there’s iPhone X’s bunny ears!

  8. Inteleg atitudinea Samsung fata de iPhone X, chiar daca nu sunt de acord cu ea:
    – vreti Android cu “cocoasa”? Uite “cocoasa”…
    – vreti Android cu “breton”? Iaca “bretonul”…
    – vreti android cu “urechi de magar”? Iaca “urechile”…
    – etc.

    Pacat ca Apple nu da doi bani pe ceea ce am vrea de la Android!

  9. Pff…inca comentati aiurea despre decupajul lui X. Dar 99% dintre acesti comentatori inca tremura nestiind daca au suma potrivita in porcusorul cu economii si il pot sparge pentru a cumpara x-ul. Nici macar acum cand s-a redus cu nu stiu cat:))) Unora le place telefonul per ansamblu si pur si simplu corespunde nevoilor lor. Comentarii din astea gratuite si stupide referitoare la decupaj si alte chestii stie sa faca si baba Lenuta care vinde leustean la piata cu 3 lei legatura dar nu a pus mana decat pe maxim un nokia 1110 cu lanterna in viata ei…Si apropos de “user excuses” pt mine nu exista scuze. Exista doar ca imi cumpar ce vreau eu pe banii mei si ce imi trebuie mie. Si nici n-are de ce sa imi fie rusine pt ca am platit constient nu beat. Nu prea aplec urechea la ce mananca unii din auzite….(ca nu functioneaza face id, ca are urechi, ca e urat, ca e nu stiu cum…). Oricum nu prea mai intru sa comentez la postarile unora care inca privesc in vitrina si ii tine sistemul de siguranta antifurt din emag sa invarta telefonul pe toate partile sau sa il puna in buzunar.

  10. Interesant e ca, atunci cand cineva pune accent pe ceva ce nu-i place la iPhone, e deja marginalizat de “cireada”, cum ca e sarac, ca daca te uiti la ce scoate concurenta, te uiti la “mizerii”, ca nu-si permite iPhone “Zăci” nici acum cand s-a redus pretul (unde-i Apple Store-ul ala…?) etc.

    Dar si mai interesant e ca, daca pleci la plimbare prin “sat”, nu exista o bodega sau terasa la care sa nu fie cel putin unul cu iPhone-ul si tigarile pe masa, chiar daca el are pantalonii rupti in dos si ciorapi fara talpa. Sau alea se numesc jambiere…?