Samsung vrea sa COPIEZE Decupajul iPhone X

Samsung vrea sa decupeze decupajul ecranului iPhone X, iar primele dovezi clare in acest sens au aparut astazi, imaginile de mai jos demonstrand clar intentiile coreenilor.

Samsung COPIEZE Decupajul iPhone X

Samsung pare sa fie in plin proces de a copia decupajul telefonului iPhone X al companiei Apple, coreenii inregistrand astazi un nou brevet de inventie in care isi dezvaluie foarte clar intentiile pentru viitoarele telefoane. In imaginea de mai jos aveti o ilustratie care a fost extrasa dintr-unul dintre brevetele de inventie inregistrate companiei Samsung zilele trecute, ea aratand foarte clar intentia coreenilor de a urma trendul stupid al decupajelor din ecranele telefoanelor.

Unii spun ca Samsung Galaxy S10 ar fi prezentat in acest brevet de inventie inregistrat pentru cei de la Samsung, insa e foarte putin probabil ca Samsung sa vrea sa copieze chiar atat de repede decupajul din telefoanele iPhone X. Acolo vedem totusi o serie de senzori similari cu cei pe care compania Apple i-a integrat in iPhone X anul acesta, cei de la Samsung avand deocamdata dificultati in a copia camera TrueDepth pe care o ofera Apple.

Samsung vrea sa copieze decupajul iPhone X

Samsung COPIEZE Decupaj iPhone X 1

Samsung nu a brevetat doar un telefon care este gandit pentru a copia decupajul din ecranul iPhone X, ci si un telefon care are un ecran fara margini pentru panoul frontal al carcasei, acesta fiind mult mai impresionant. Spre deosebire de ceea ce a realizat Apple pentru iPhone X, compania Samsung vrea sa integreze si un cititor de amprente sub ecranul viitoarelor sale telefoane, Samsung Galaxy Note 9 urmand a fi primul model care ofera aceasta functionalitate.

Samsung COPIEZE Decupaj iPhone X 2

Care dintre aceste doua modele de telefoane ale Samsung va fi lansat mai intai este foarte greu de spus, insa daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca modelul cu decupaj in ecran are sanse mai mari de a ajunge primul in vanzare. Intre timp, Samsung vrea sa lanseze un telefon pliabil anul acesta, asta daca nu cumva cei de la Huawei se vor grabi si vor aduce acest model de smartphone mai rapid in vanzare, desi asta pare putin probabil.

Articolul precedentiPhone X Plus: Productia Incepe mai DEVREME in 2018
Articolul următoreMAG: MacBook-uri cu 4400 de LEI REDUCERE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.