Samsung Galaxy S10: Functia MAJORA Pregatita

Samsung Galaxy S10 are o functie majora pregatita de catre compania coreeana pentru anul viitor, lipsa sa in S9 fiind o dezamagire pentru multi dintre fani.

Samsung Galaxy S10 Functia MAJORA

Samsung Galaxy S10 este deja in proces de dezvoltare la compania Samsung, desi Samsung Galaxy S9 nici macar nu a fost lansat pe piata, iar pentru anul viitor se pregateste o functie extrem de interesanta. Mai exact, pentru Samsung Galaxy S10 compania coreeana colaboreaza cu o firma din Israel pentru a integra o functie foarte populara a iPhone X, Face ID, care nu a putut fi preluata in actuala versiune de telefoane.

Samsung Galaxy S10 va avea un nou tip de camera cu senzori 3D si laser pentru a oferi recunoastere faciala exacta, similara cu cea pe care o face iPhone X, iar compania Samsung va ajunge intr-un final din urma Apple. Dupa ce iPhone X a fost lansat, s-a spus ca va fi nevoie de doi ani pentru ca producatorii Android sa poata copia functia, insa Samsung Galaxy S10 va fi lansat la un an si jumatate distanta, deci se poate si mai repede.

Samsung Galaxy S10 ar putea renunta complet si la cititorul de amprente daca va putea avea un sistem de recunoastere faciala cu adevarat sigur, actualul Intelligent Scan nefiind considerat suficient de bun. Samsung Galaxy S9 nu permite folosirea Samsung Pay cu Intelligent Scan, asa cu Face ID din iPhone X permite utilizarea Apple Pay, insa cu Samsung Galaxy S10 se va rezolva si aceasta problema, utilizatorii urmand a avea functionalitate avansata.

Samsung Galaxy S10: Functia MAJORA Pregatita

Samsung Galaxy S10 ar putea renunta la cititorul de amprente din carcasa pentru a oferi recunoastere faciala si o eventuala scanare a irisului, iar asta ar putea aduce si schimbari interesante pentru design-ul carcasei. E foarte posibil ca Samsung Galaxy S10 sa fie mai subtire decat actualele modele, iar carcasa sa vina cu un design nou, daca nu va mai trebui taiata si pentru a i se adauga un cititor de amprente pe langa camera principala.

“Israeli startup Mantis Vision is reportedly working on developing 3-D sensing camera solutions for Samsung Electronics’ next-generation Galaxy S smartphones, tentatively called the Galaxy S10. Israeli startup is collaborating with camera module firm Namuga to integrate the 3-D sensing software in a camera module.”

Samsung Galaxy S10 cu un Face ID in adevarat sens al cuvantului va ajunge din urma iPhone X si seria Huawei P20, aceasta urmand a fi prima care ar avea ceva foarte apropiat cu functionalitatea oferita de catre Apple. Desigur ca intre timp trebuie testate foarte multe versiuni ale camerelor 3D pentru recunoastere faciala care vor fi folosite in Samsung Galaxy S10, dar sunt sigur ca se va gasi o versiune care sa-i faca fata Face ID-ului.

Samsung Galaxy S10 va avea cel mai probabil un nou design si pentru ecran, compania coreeana fiind sigura ca are nevoie de un upgrade important pentru a putea face fata noilor telefoane ale Apple. Samsung Galaxy S10 va fi cel mai probabil lansat in luna martie a anului viitor, asta daca nu cumva compania Samsung va decide sa aduca telefoanele pe piata si mai devreme, pentru a reduce vanzarile iPhone.

7 COMENTARII

  1. Când am văzut poza de mai sus cu touch id in ecran am zis gata,asta apare in S10!
    Când colo ce sa vezi,copiază face id,ca animoji au copiat deja. De ce nu perfectioneaza iris scannerul? Și-au dat seama și ei ca nu asta e viitorul. Asta e,Apple da tonul chiar dacă și la tâmpenii gen decupaj. Mai bine prefer o banda neagră sus cam de latimea decupajului unde sa fie ascunși toți senzorii dar sa nu văd frate breton!

  2. Nu copiază niciun Face ID, stai liniștit. Apple are patent pe Face ID și nu poate fi copiat pur și simplu. Este o metodă proprietară Samsung de recunoaștere facială.
    Nu înțeleg atâta înverșunare din partea voastră când e vorba de copiatul ăsta. Cu ce te afectează pe tine? Apple copiază cu nerușinare și voi o țineți langa-danga că Apple este victimă.

  3. Cred că este o idee proastă să elimine senzorul de amprentă. Samsung ar putea oferi o soluție biometrica combinată: amprentă + față. Și ar deveni fff sigur.