iOS 11.4: Functia EXCLUSIVA pentru Telefoane iPhone

iOS 11.4 are implementata o noua functie exclusiva pentru telefoanele iPhone de catre compania Apple, ea aparand pentru prima oara in versiunea beta 2 a iOS.

iOS 11.4 Functia EXCLUSIVA Telefoane iPhone

iOS 11.4 nu va aduce, in principal, doar noutati pentru mediul educational din partea Apple, ci si cateva schimbari interesante pentru telefoanele iPhone ale clientilor. In clipul video de mai jos puteti vedea o asemenea schimbare pregatita de catre cei din Cupertino, mai exact o functie a iOS 11.4 care permite blocarea si deblocarea iPhone X cu carcasa.

Apple a lansat in aprilie o noua carcasa rosie pentru iPhone X, impreuna cu modelele de culoare rosie ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus, aceasta fiind magnetica si protejand ecranul. Pentru ca vorbim despre o carcasa magnetica, Apple s-a gandit sa implementeze in iOS 11.4 pentru iPhone X o noua functie care permite blocarea si deblocarea ecranului cand carcasa e inchisa, sau deschisa.

Functionalitatea iOS 11.4 este identica cu cea oferita pentru tabletele iPad care au Smart Cover, in cazul tabletelor functia datand inca de acum cativa ani buni. Acum cei de la Apple vor sa ofere inclusiv pentru iPhone X aceasta functie, acesta fiind singurul model al iPhone care beneficiaza de o asemenea functionalitate in iOS 11.4 in momentul de fata.