Prima Pagina Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10: Asa poate COPIA Decupajul iPhone X

Samsung Galaxy S10: Asa poate COPIA Decupajul iPhone X

Samsung Galaxy S10 poate copia decupajul iPhone X exact precum puteti vedea in imaginile din acest articol, schimbarea fiind una radicala pentru telefoane.

Samsung Galaxy S10 COPIA Decupajul iPhone X

Samsung Galaxy S10 este viitorul model de smartphone premium pe care compania Samsung il va lansa pe pietele globale in primavara anului viitor, iar conform unor dezvaluiri facute ieri, Samsung vrea sa copieze iPhone X. Vorbim despre brevete de inventie si imagini care au fost inregistrate pentru compania Samsung in vederea lansarii unor noi telefoane mobile, iar foarte multa lume crede ca Samsung Galaxy S10 va copia iPhone X.

Samsung Galaxy S10 copiat iPhone X decupaj

Samsung Galaxy S10, sau de fapt un concept pentru viitorul telefon, este prezent in imaginea de mai sus, unde vedem cum ar putea fi integrat decupajul iPhone X in ecranul telefonului companiei coreene. Vorbim despre o copiere destul de fidela a decupajului ecranului iPhone X in Samsung Galaxy S10, camera semanand deasemenea destul de bine cu cea pe care compania Apple o foloseste in iPhone 8 Plus in momentul de fata, dar nu si in iPhone X.

Samsung Galaxy S10 – asa poate copia decupajul iPhone X

Samsung Galaxy S10 ar putea fi totusi lansat si intr-o alta versiune, mult mai interesanta, care ar aduce pentru utilizatori o premiara cu advarat neasteptata, mai exact un ecran care se intinde dintr-un colt al altuia a carcasei. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca vorbim practic despre visul oricarui om care foloseste un telefon mobil, Samsung Galaxy S10 putand indeplini cam tot ceea ce isi doresc utilizatorii in momentul de fata, daca va arata asa.

Samsung Galaxy S10 ecran fara margini

Samsung Galaxy S10 este telefonul la care lucreaza Samsung in momentul de fata pentru lansare in cursul anului viitor, insa desigur ca nu exista vreo garantie ca ar putea arata precum in brevetele de inventie pe care le-am vazut ieri. In ciuda acestui lucru, daca noile modele de telefoane vor arata intr-adevar asa precum apar in aceste imagini, atunci cred ca exista sanse foarte mari ca Samsung sa faca vanzari record cu aceste noi modele de telefoane.

 • Gogu

  doamne fereste …..

 • Srb Srb

  Daca va arata ca in poza de jos atunci da,bravo dar sa nu uitam este vorba de samsung iar s10 apare in mai putin de 1 an deci f greu

 • Ismail30

  Corect

 • axel

  Nu va face samsung asta

 • Secrets

  orice ar fi, samsung galaxy x va fi modelul ce va sparge industria telefoanelor si a tehnologiei, samsung cand scoate un design nou schimba tot.

 • Srb Srb

  mai ales cand scoate pansamente, macar farmaciile sa aiba un punct de reper

 • ChiurcaPowa

  Sa vezi ce ma amuz daca si la ei va aparea acel notch, ca toti samsungistii criticau notchul dp iph x

 • Visan Teodor

  Ar fi ciudat ca si Samsung sa opteze pentru un asemenea decupaj.Totusi,as cumpara un asemenea telefon doar daca afisarul din lateralele decupajului ar fi de tip aod,altfel as spune pas.Referitor la a doua imagine,probabil asa vor arata toate telefoanele peste cativa ani,dar cred ca e prea devreme sa vorbim de asa ceva acum.

 • Stl stl

  Niciodata no sa vedem bretonu pe samsung…never..

 • Nachos

  Prea mult speiș baietii mei 😂😂😂

 • BurN®

  Pai samsung dacă nu copia don toate părțile nu exista ca brand in lumea smartphone, este la fel precum huawei! Doar ca nah sunt mai sus datorită frigiderelor și al tv-urilor

 • BurN®

  Din* Și urmează sa facă asta doar ca sunt mai subtili in comparație cu restul de bălării cu android

 • amfetamin

  Nu văd blitzul in poza de jos…

 • BurN®

  L-au băgat in body ca la dslr, când e nevoie sare de undeva de nicăieri:)))”say cheese 🧀 “!!:)))sau poate au o camera prea șmecheră sa mai pună bliț! asta ar fi o revoluție sa scoată blițul, oricum detest blitul:))

 • Srb Srb

  Nu ne trebuie blitz daca va arata asa..hey,nu ne trebuie nimic decat sa scrie samsung