iOS 11.3 Jailbreak are Sanse MARI de a fi Lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.3 are sanse mari de a fi lansat pentru iPhone si iPad, un cercetator in securitate informatica demonstrand faptul ca poate sparge sistemul de operare al Apple.

iOS 11.3 Sanse Lansat iPhone iPad

iOS 11.3 jailbreak are sanse mari de a fi lansat pentru iPhone si iPad dupa ce un cunoscut cercetator in securitate informatica a confirmat ca a obtinut acces root in sistemul de operare. Vorbim despre un cercetator care lucreaza pentru Alibaba, celebrul retailer asiatic, acesta urmand a lucra cu Apple pentru a bloca vulnerabilitatile folosite pentru a obtine privilegii de administrator.

Apple va primi informatii cu privire la vulnerabilitatile iOS 11.3 exploatate de catre cercetatorii in securitate informatica, astfel ca ele vor fi inchise in iOS 11.3.x, sau chiar iOS 11.4. Dupa blocarea acestor vulnerabilitati, cercetatorul in securitate informatica va publica, cel mai probabil, metoda de exploatare, iar in baza sa ar putea fi dezvoltata si o solutie de jailbreak.

iOS 11.3 Jailbreak are Sanse MARI de a fi Lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.3 ar urma sa aiba disponibila aceasta solutie de jailbreak pentru iPhone si iPad abia dupa ce vulnerabilitatile vor fi blocate de Apple, deci e recomandabil sa nu parasiti aceasta versiune a sistemului de operare. Nu se stie cat va dura pana cand Apple va lansa actualizarile pentru iOS care vor bloca aceste vulnerabilitati, deci trebuie sa aveti foarte multa rabdare in continuare.

Avand in vedere ca au fost lansate deja solutii de jailbreak pentru iOS 11, sansele ca una sa apara pentru iOS 11.3 sunt foarte mari, mai ales ca exista si vulnerabilitatile pregatite, ele urmand a fi inchise. Acestea fiind spuse, pe masura ce apar noi informatii cu privire la evolutia unei posibile solutii de jailbreak, eventual si cu Cydia complet functionala, va voi anunta.