iOS 11.3 si iOS 11.4: Cum Schimbi Animatiile Aplicatiilor

iOS 11.3 si iOS 11.4 au un bug foarte interesant care le permite utilizatorilor sa faca o schimbare pentru animatiile aplicatiilor deschise pe iPhone.

iOS 11.3 iOS 11.4 Schimbi Animatiile Aplicatiilor

iOS 11.3 si iOS 11.4 au descoperit un truc foarte interesant pentru telefoanele iPhone, compania Apple lasand un bug care ne ofera posibilitatea de a experimenta ceva diferit in telefoane. In clipul video de mai jos veti vedea un truc prin intermediul caruia puteti modifica animatia aplicatiilor care sunt deschise pe telefoanele iPhone ce ruleaza iOS 11.3 si iOS 11.4.

Vorbim despre un truc pe care oricine il poate face in iOS 11.3 si iOS 11.4 pe iPhone, el fiind pastrat permanent in telefoane pana in momentul in care le reporniti. Procedura de activare a acestui truc pe iOS 11.3 si iOS 11.4 nu este complicata, insa s-ar putea sa intampinati dificultati daca veti decide sa il activat pe orice alte telefoane in afara iPhone X.

iOS 11.3 este disponibil in versiune finala, deci acest truc nu mai are cum sa fie blocat de catre compania Apple, insa in iOS 11.4 el ar putea fi blocat pana cand va fi lansata versiunea finala. Intre timp, va puteti folosit de el pentru a schimba animatiile aplicatiilor pe iPhone, ceva ce compania Apple nu ne lasa sa facem in mod standard pe telefoane.

Articolul precedentSamsung Galaxy S9: Problema URIASA NEGATA de Samsung
Articolul următoreMAG: Preturi de 2 LEI la ZECI DE MII de Huse de Telefoane
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.