Samsung Galaxy S9: Reduceri MASIVE ce Sugereaza Vanzari Proaste

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au parte de reduceri masive in momentul de fata, care sugereaza ca vanzarile nu sunt chiar atat de bune.

Samsung Galaxy S9 Reduceri MASIVE Vanzari Proaste

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost lansate luna trecuta de catre compania Samsung pe pietele globale, insa au deja parte de reduceri masive din partea companiei coreene in cel putin o tara importanta. Mai exact, in momentul de fata Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt vandute cu reduceri de pana la 450 de dolari, da ati citit bine, de catre operatorii de telefonie mobila din SUA, la abonamente foarte mici.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus beneficiaza de o batalie a preturilor intre operatorii de telefonie mobila din SUA, ei vanzand telefoanele cu reduceri de pana la 450 de dolari fata de pretul de baza la abonamente de doar 18 – 24 de dolari. Facand o comparatie cu Romania, unde Samsung Galaxy S9 are redueri de 400 de euro la abonamente de peste 40 de euro, sau 50 de dolari, putem trage usor concluzia ca americanii sunt avantajati.

Samsung Galaxy S9 – reduceri masive ce sugereaza vanzari proaste

Samsung Galaxy S9 Reduceri MASIVE Vanzari Proaste 1

Samsung Galaxy S9 disponibil cu reduceri atat de mari la atat de putin timp dupa lansare sugereaza faptul ca zvonurile privind vanzarile slabe ale seriei nu sunt chiar atat de exagerate precum sugereaza unii. Adica, Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vandute cu pana la 450 de dolari reducere la abonamente de valoare mica este un semn de disperare pentru telefoane care nu inregistreaza vanzari chiar atat de bune in momentul de fata.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au parte de reduceri bune nu doar in SUA, ci si in alte tari de pe glob, mai putin Romania, unde subventiile operatorilor sunt bune la abonamente foarte mari, iar magazinele nu au inca reduceri. Va fi interesant ce fel de cifre de vanzari vor fi anuntate pentru Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus, insa deocamdata e foarte posibil ca reducerile mari sa fie un semn al problemelor.