Google Maps: 2 NOI Functii pentru iPhone si Android

Google Maps are 2 noi functii pentru iPhone si Android, compania Google creand doua schimbari importante pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Google Maps NOI Functii iPhone Android

Google Maps este in continuu proces de dezvoltare la compania Google, iar asta inseamna ca in mod constant sunt implementate functii noi pentru utilizatori, asa ca astazi vorbim despre doua dintre cele care au fost descoperite recent, in versiune beta. Prima functie despre care va vorbesc este integrarea de caractere emoji in alertele afisate de catre Google Maps pentru utilizatorii care folosesc aplicatia pentru navigatie, iar mai jos puteti vedea cum arata.

Google Maps incepe sa afiseze emoji pentru utilizatori in ideea de a incerca sa le faca drumurile mai placute atunci cand pleaca de la munca, sau cand trebuie sa ajunga intr-o anumita locatie. Schimbarea in sine nu este mare, dar aduce un aer diferit pentru aplicatia Google Maps, compania Google folosind caractere emoji diferite pentru diverse tipuri de notificari,a sa ca fie veti vedea fete zambitoare, fie veti vedea masini, sau orice altceva mai vrea sa vedem compania.

Google Maps alerte emoji

Google Maps – 2 noi functii pentru iPhone si Android

Google Maps are o alta functie mult mai utila in dezvoltare, mai exact posibilitatea de a crea evenimente pentru diverse locatii, acestea fiind afisate in momentul in care le cauta, sau dorim sa navigam spre ele. Google a implementata aceasta functie in Google Maps pentru detinatorii de afaceri care doreau sa faca evenimente cunoscute oamenilor, insa in curand inclusiv utilizatorii obisnuiti vor putea crea evenimente care sa fie vizibile pentru toata lumea.

Google Maps evenimente harti

Google Maps va afisa aceste evenimente pentru toti cei care navigheaza catre anumite locatii, insa doar cei care contribuie cu informatii pentru ghidurile locale vor avea acces la functie, deci nu trebuie sa aiba un business, dar oamenii obisnuiti doar vor vedea evenimentele. Aplicatia Google Maps este cea mai folosita pentru navigare ghidata de pe telefoane mobile, ea fiind oferita gratuit in AppStore si Google Play pentru telefoanele iPhone si Android.