Google Chrome: Functia SURPRIZA De care NU Stiai

Google Chrome are o noua functie surpriza foarte utila de care orice utilizator se poate bucura in acest moment, ea putand fi activata chiar acum pe calculatoare.

Google Chrome Functia SURPRIZA Stiai

Google Chrome are incepand de ieri o noua functie foarte importanta oferita pentru oamenii din lumea intreaga multumita celor de la Microsoft, ea venind ca o surpriza completa, desi este foarte utila penru multi dintre utilizatori. Mai exact, Microsoft a lansat pentru Google Chrome o noua extensie bazata pe Windows Defender, aceasta protejand utilizatorii de website-urile malitioase chiar atunci cand navigheaza pe internet, chiar daca nu folosesc sistemul de operare Windows.

Google Chrome are aceasta noua extensie de la Microsoft ca o masura suplimentara de securitate de care utilizatorii se pot bucura in momentul in care vor sa navigheze pe internet in completa siguranta. Extensia bazata pe Windows Defender este oferita gratuit de catre compania Microsoft, ea alertand utilizatorii cand viziteaza un website malitios si ii indreapta spre o zona sigura, ceva ce Google Chrome face cam oricum in momentul de fata.

Google Chrome – functia surpriza de care nu stiai

Google Chrome poate deveni totusi mai sigur multumita extensiei celor de la Microsoft, iar asta deoarece Windows Defender are o baza de date separata cu website-uri malitioase, care o completeaza pe cea a companiei Google. Microsoft sustine ca extensia va oferi protectie de 99% in fata atacurilor de tip phishing, asa cum ofera browserul Edge, in timp ce Google Chrome ofera in mod standard protectie de doar 87%, deci utilizatorii au multe de castigat in final.

“The Windows Defender Browser Protection extension helps protect you against online threats, such as links in phishing emails and websites designed to trick you into downloading and installing malicious software that can harm your computer.”

Google Chrome va avea inclusiv email-urile monitorizate prin aceasta extensie, iar daca ele contin vreun link malitios, atunci utilizatorul va fi alertat in legatura cu existenta acestuia pentru a nu il accesa. Microsoft a creat o extensie foarte utila pentru utilizatorii din lumea intreaga care folosesc Google Chrome si chiar daca aveti un antivirus, este oricum recomandabil sa o incercati, ea putand fi instalata in browserul celor de la Google chiar din aceasta pagina, chiar acum.

1 COMENTARIU

  1. mai lasa-le si tu asa cum sant ca ne omori zi de zi cu tehnologia
    lucreaza la angajat Orange si inafara de a vinde telefoane si abonamente nu se pricepe la nimic
    nu stie ce e Android ,ce e Google …….nu stau sa invat eu in locul lor