Huawei: Functia EXCLUSIVA pentru Telefoane

Huawei dezvolta o noua functie exclusiva pentru telefoane mobile, acesta urmand a schimba intr-o foarte buna masura modul in care interactionam cu ele.

Huawei Functia EXCLUSIVA Telefoane

Huawei pregateste o functie exclusiva pentru telefoanele mobile, mai exact chinezii au intentia de a crea primul asistent personal capabil sa citeasca starea de emotionala a oamenilor, sa le perceapa “sentimentele”. Cei de la Huawei dezvolta un sistem de inteligenta artificiala care sa poata percepe care este starea de emotionala a oamenilor si sa functioneze in baza acestor informatii.

Huawei crede ca daca asistentii personali ai telefoanelor pot intelege care este starea sufleteasca a oamenilor, le pot oferi o experienta mai buna de interactiune. Vorbim aici probabil despre raspunsuri personalizate pentru fiecare stare sufleteasca in parte, deci munca in sine este foarte complexa si implica mult mai mult decat simpla percepere a felului in care se simt oamenii, conform Huawei.

Huawei ar trebui sa analizeze expresiile faciale ale utilizatorului si timbrul vocal pentru ca inteligenta artificiala din telefoane sa poata percepe care este starea sufleteasca a unei persoane. Aceasta tehnologie ar trebui sa fie extrem de avansata pentru a fi utila in telefoane, iar cei de la Huawei cred ca acesta este viitorul telefoanelor mobile, si poate ca nu gresesc.

“We want to provide emotional interactions. We think that, in the future, all our end users wish [that] they can interact with the system in the emotional mode,” Zhang added. “This is the direction we see in the long run.”

Huawei nu este recunoscuta chiar ca o companie care a adus inovatii utile pe piata, iar munca sa in acest domeniu va astepta, cel mai probabil, alte inovatii de la Samsung si Apple. Desigur ca nici Apple si nici Samsung nu si-au anuntat intentia de a dezvolta un asemenea sistem, insa daca o vor face, sunt destul de sigur ca va fi superior fata de orice poate oferi Huawei de una singura.