Huawei P20: Vanzari Ridicol de MICI fata de iPhone X

Huawei P20 are vanzari ridicol de mici anuntate in comparatie cu cele ale iPhone X, compania Huawei avand asteptari destul de moderate pentru telefoanele sale.

Huawei P20 Vanzari Ridicol MICI iPhone X

Huawei P20 este seria de telefoane mobile premium pe care compania Huawei a prezentat-o luna trecuta in cadrul unei conferinte ce a avut loc la Paris, iar acum aflam si care sunt estimarile privind vanzarile telefoanelor. Conform celor de la Huawei, seria Huawei P20 urmeaza sa se vanda in cel putin 15 milioane de unitati in anul 2018, insa compania se asteapta ca vanzarile sa creasca sis a ajunga la 20 de milioane de unitati anul acesta.

Huawei P20 este o serie care intra in lupta cu Samsung Galaxy S9 si iPhone X anul acesta, insa e greu de spus daca noutatile oferite sunt suficient de importante pentru a genera vanzari atat de mari pentru companie. Chiar su cu 20 de milioane de unitati ale seriei Huawei P20 vandute la nivel global in 2018, toate cele trei telefoane ar urma sa inregistreze vanzari mai mici doar decat telefonul iPhone X lansat de catre Apple in noiembrie.

Huawei P20 – vanzari ridicol de mici in comparatie cu iPhone X

Huawei P20, intreaga serie de 3 modele, ar urma sa inregistreze in intregul an 2018 vanzari mai mici decat cele ale iPhone X in doar doua luni ale finalului de an 2017, iar asta spune multe despre diferentele dintre companii. Cei de la Apple au lansat in 2017 un telefon iPhone X foarte scump, insa acesta reuseste totusi sa inregistreze de unul singur in doar doua luni vanzari mult mai mari decat o intreaga serie Huawei P20 intr-un an de zile.

“Huawei’s consumer business CEO Yu Chengdong is still very confident about this. In the media interview of the press conference, Yu Chengdong spoke of the target sales volume of the P20 series: 15 million units are no problem, and 20 million units are promising.”

Huawei P20 este cunoscut in principal ca o clona a iPhone X, iar asta pentru ca Huawei nu s-a gandit sa faca altceva decat sa copieze telefoanele companiei Apple intr-o tentativa de a avea succes. Desigur ca acest lucru nu ii garanteaza succesul, insa chiar si asa, seria Huawei P20 poate inregistra vanzari cel putin la fel de bune, sau foarte apropiate de cele ale seriei Samsung Galaxy S9, care a avut parte de un start destul de prost, conform analistilor.