iPhone 7 256 GB va fi lansat de catre Apple

iPhone 7 256 GB va fi lansat de Apple in 2016 si va marca renuntarea la modelele cu 16 GB spatiu de stocare, modelul entry-level urmand a avea minim 32 GB spatiu de stocare.

iPhone 7 256 GB urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in septembrie, noi informatii venite din lantul de distributie al Apple sugerand faptul ca partenerii sai au crescut productia de medii de stocare atat de mari special pentru cei din Cupertino si noul smartphone care urmeaza sa fie disponibil.

Conform acestor surse, iPhone 7 256 GB va genera si o crestere a mediilor de stocare NAND flash care au atat de mult spatiu de stocare, acestea urmand a creste pana la finalul anului 2016, atunci cand Apple isi va reduce, cel mai probabil, productia si implicit numarul de componente de acest gen comandate.

Samsung si SK Hynix sunt principalii furnizori de medii de stocare NAND flash pentru iPhone 7 256 GB, ambele companii crescand productia pentru aceste componente, insa asta in conditiile in care exista oricum cerere foarte mare pentru mai toate mediile de stocare de acest gen pentru terminale mobile.

iPhone 7 256 GB cu module NAND Samsung si SK Hynix

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au consumat 15% din productia totala de module NAND flash in cursul anului 2016, iar pentru iPhone 7 se asteapta ca acest procent sa creasca in continuare, dar ramane de vazut cate iPhone 7 256 GB va reusi sa vanda compania Apple, avand in vedere ca pretul acestui terminal ar putea ajunge la 1000 de euro.

NAND flash vendors have increased chip prices citing strong demand for new smartphones particularly the iPhone 7 featuring up to 256GB of storage, according to industry sources. Prices will keep soaring until the fourth quarter of 2016. Major NAND-chip suppliers including Samsung Electronics and SK Hynix have all raised their quotes citing a pull-in of orders from their system customers, the sources said.

S-a zvonit inca de acum 3 – 4 luni ca iPhone 7 256 GB va fi lansat de catre compania Apple, insa aceasta ar marca si o schimbare majora asteptata de ani de zile, mai exact iPhone 7 32 GB urmand a fi versiunea cea mai ieftina a noului terminal, compania Apple urmand a renunta intr-un final la modelele cu 16 GB spatiu de stocare.

Avand in vedere ca Apple vinde deja tablete iPad cu 256 GB spatiu de stocare, lansarea unui iPhone 7 256 GB este destul de usor de crezut si are sanse foarte mari de a se indeplini.

5 COMENTARII

  1. cred ca mai interesant este ce capacitate este la mijloc acuma. Default este 32 si maxim 256…dar daca la mijloc pt 100$ in plus este 128 eu zic ca o sa fie best bet

  2. Nu are nici un rost dacă nu îl face ca și hard extern. Eu am 6s Plus de 128 și filmez doar 4k și oricum are 80gb free.

  3. La fel am si eu, tot un 6S Plus de 128Gb si este un mare plus memoria foarte mare si voi alege cu siguranta 7 Plus de 256GB! Deobicei imi transfer si filmuletele de pe GoProHero4 pe iPhone pentru editare si ocupa mult spatiu, asa ca este nevoie…