iPhone 11 Plus: Trei Moduri de a Implementa Camera Tripla

iPhone 11 are aratate astazi trei moduri de a implementa camera tripla pe care compania Apple vrea sa o ofere pentru utilizatorii din lumea intreaga.

iphone 11 plus camera tripla moduri concept

iPhone 11 Plus va fi primul telefon Apple care va avea o camera tripla implementata, iar asta in premiera pentru compania americana, dar nu si pentru lumea telefoniei mobile. Huawei P20 Pro este primul telefon cu o camera tripla, iar iPhone 11 Plus il va urma cu aceasta schimbare, iar mai jos puteti vedea trei idei pentru a implementa o asemenea camera.

iPhone 11 Plus va avea aceasta camera tripla ca o noua tentativa a Apple de a isi intrece competitorii in domeniul fotografiei, insa formatul sau este greu de ghicit in acest moment. Un grafician s-a gandit sa ne arate cum ar putea fi oferita camera tripla din iPhone 11 Plus, si trebuie sa recunosc faptul ca ideea triunghiului de senzori este cu adevarat unica.

Sincer sa fiu, daca Apple ar vrea intr-adevar sa iasa in evidenta in fata celor de la Huawei, atunci un triunghi de senzori de imagine pentru o camera tripla in iPhone 11 Plus ar fi o idee buna. Desigur ca e greu sa faci o asemenea implementare pentru o componenta atat de importanta, insa sunt curios sa aflu care este parerea voastra cu privire la aceasta implementare.

iphone 11 camera tripla idei

iphone 11 camera tripla idei 1