iPhone 11 Plus: Asa ar putea Arata cu o Camera Tripla

iPhone 11 Plus urmeaza sa fie primul model al iPhone care are o camera tripla, iar astazi avem ocazia de a vedea in primele imagini cum ar putea fi design-ul.

iPhone 11 Plus Arata 3 Camere

iPhone 11 Plus va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple pentru clientii din intreaga lume, iar una dintre noutatile anuntate pentru serie este integrarea unei camere triple. Am vazut asa ceva pentru prima oara la Huawei P20 Pro anul acesta, iar un grafician cunoscut in 2017 pentru leak-urile despre iPhone s-a gandit sa creeze un iPhone 11 Plus similar.

iPhone 11 Plus din imaginea de mai jos are o camera tripla care seamana extrem de bine cu cea din Huawei P20 Pro, iar in partea frontala avem un decupaj de dimensiuni reduse. Desigur ca e foarte putin probabil ca iPhone 11 Plus sa aiba un decupaj atat de mic, deoarece acolo trebuie integrata o camera TrueDepth, insa ideea in sine este foarte interesanta.

iPhone 11 Plus cu un decupaj minuscul ar fi visul multor fani ai companiei Apple, desi majoritatea si-ar dori ca acesta sa dispara in totalitate, dar asta pare foarte putin probabil. In ciuda acestui lucru, iPhone 11 Plus ar putea avea totusi o camera tripla similara cu cea de mai jos si sunt curios ce parere aveti voi despre acest concept.

iPhone 11 Plus perfect