iPhone 11: Samsung va Tine Preturile MARI si in 2018

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor avea preturi de vanzare mari si in 2018, compania Samsung profitand de pozitia sa dominanta pentru a le tine la un nivel ridicat.

iPhone 11 Samsung Preturi MARI 2018

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi lansate anul acesta de catre compania Apple, insa din pacate se pare ca preturile de vanzare pentru noile telefoane vor fi mari si in 2018 din cauza unei probleme pe care Apple nu o poate rezolva. In ciuda faptului ca a incercat sa gaseasca in LG un partener de la care sa cumpere mai ieftin ecrane OLED pentru iPhone 11 si iPhone 11 Plus, coreenii n-au reusit sa indeplineasca drasticele cerinte ale Apple.

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor avea si in 2018 ecrane produse de catre compania Samsung, alea scumpe care au crescut pretul telefoanelor Apple la cele mai mari valori din intreaga lor istorie. iPhone 11 va avea un ecran care va costa 97 de dolari, usor mai ieftin decat cel al iPhone X, insa in continuare foarte mare, iar pentru iPhone 11 Plus pretul va creste pentru ca vorbim despre un ecran care are diagonala de 6.4 inch, nu de doar 5.8 inch.

iPhone 11 – Samsung va tine preturile mari si in 2018

iPhone 11 nu va avea ecrane mai ieftine pentru ca Apple nu a reusit sa negocieze cu Samsung o reducere a preturilor pentru acestea deoarece LG s-a dovedit a fi incapabila sa produca exact ceea ce are nevoie Apple. Americanii sperau ca se vor putea folosi de LG pentru a cumpara ecrane mai ieftine si de la Samsung, pe care i-ar fi fortat sa-si reduca preturile, insa desi LG este cel mai mare producator de ecrane OLED pentru televizoare, in cazul telefoanelor mobile coreenii n-au la fel de mult succes cu productia acestor componente.

“Manufacturing problems have caused LG to fall behind the schedule that many suppliers follow before beginning mass production for iPhones, which usually starts around July. As a result, opinions within Apple are divided on whether LG Display can become a second source of OLED displays for the upcoming iPhones. LG Display was recently ordered by Apple to go through a third round of prototype production for the OLED smartphone screens, an extra step that most suppliers don’t go through for many components.”

iPhone 11 si iPhone 11 Plus urmeaza sa aiba preturi care pot ajunge chiar si la 1150 de dolari, conform analistilor, iar din moment ce LG nu poate produce suficient de multe ecrane pentru Apple, e clar ca Samsung va profita. iPhone 11 si iPhone 11 Plus sunt modele foarte importante pentru compania Apple, insa in ciuda eforturilor americanilor de a pune in vanzare telefoane mult prea scumpe pentru ceea ce vrea lumea, Samsung nu-i prea lasa, desi si coreenii au probleme cu vanzarile.

45 COMENTARII

  1. Deci e clar ca: Samsung este cea mai capabilă, la ora actuala, să îndeplinească drasticele cerințe (fiind cea mai buna de pe piață) și faptul ca Apple joacă precum dictează Samsung. Dacă Samsung vrea să ridice prețul iPhone, îl ridică. Asta înseamnă să nu ai independență

  2. Sa fim seriosi. Zilele astea ai postat un articol in care ziceai ca iphone x a produs mai mult profit decat intreaga lor divizie de telefoane. Daca cineva tine pretul mare e apple

  3. Daca Samsung ofera ecranele cu 1$ bucata Iphon-ul tot scump o sa fie … si Apple o sa aibe profit cat toate cele 600 de companii care produc telefoane android si cat cele 200 companii care produc aragaze si masini de spalat. Ceea ce pe unele elemente de aici o sa-i bucure nespus.

  4. Nu ar fi mai bine sa cedeze soft-ul celor de la Samsung? Bineinteles sa lase sa il modifice pe ici colo si ar face o treaba buna ?

  5. Pot sa coste ecranele Super Amoled Samsung si 2 $ bucata , iphone urile tot cor avea preturi f mari , pt ca Apple e singura care le tine ridicate , nu altcineva
    Apple a cumparat ( si cumpara ) ecrane LCD ieftine , dar iphone tot avea pretul mare …in general Apple cumpara componente ieftine (nu la fel de performante ca ale smartphone urilor high end android ) , dar tot pune un pret urias , desi teoretic componentele ieftine reduc costul de fabricatie

  6. Cand componentele sunt mai ieftine,e normal ca si costul de fabricatie sa fie mai mic(si nu doar teoretic).Din pacate,observ cat de indoctrinati sunt unii si e aiurea,pentru ca sunt oameni tineri,oameni care au posibilitatea sa vada lumea,sa se informeze,sa isi faca propriile pareri…dar,de fapt,ei aleg sa fie simple marionete in mediul virtual si sa cante dupa indicatiile dirijorului Apple.Nu,iphone-ul nu are pretul mare din cauza Samsung,iphone-ul e scump pentru ca sunt oameni care il cumpara indiferent de pret.

  7. Și să nu uiți tu ceva foarte important, Apple este dependenta de Samsung și nu invers.
    Dacă Samsung depindea de Apple, ceda la prețuri, dar se pare că Apple nu are putere asupra Samsung.

  8. PS: iti place sa repeti ceea ce am zis eu? chiar esti papagal?si eu am zis ca samsung este singura ce poate oferi zeci de mil de bucati oled in cel mai scurt timp….dar pana la a fi dependenta e cale lunga…de unde nu stim ca nu au preturi f mici pt Apple, iar astia pacalesc ca sa nu isi dea seama utlizatorul ca un iphone costa de fapt mult mai putin ?!
    Daca nu era samsung era LG…ok poate nu putea oferi Apple 10 mil iphones in primul weekend…dar,dependenta inseamna altceva

  9. Îmi place că ai învățat să editezi comentariile și să ștergi prostiile pe care le scrii.
    Nicio problemă și eu am început să fac printscreen pentru probă. Atașat este imaginea cu prostia pe care ai scris-o anterior și bătaia mea de joc la adresa ta ???

    Așa e, Samsung este super producător dar nu uita ce scrie în articol:
    “In ciuda faptului ca a incercat sa gaseasca in LG un partener de la care sa cumpere mai ieftin ecrane OLED pentru iPhone 11 si iPhone 11 Plus, coreenii n-au reusit sa indeplineasca drasticele cerinte ale Apple.”

    Așadar, este o alegere bazată și pe criteriul calității nu doar al cantității. https://uploads.disquscdn.com/images/8773a467e3b1a8d65cdb81ac0494afe2d2bea096c21eeb1a35a4882aafd17046.png

  10. stiam sa editez inainte sa stii tu sa te retragi ca un lash….da am zis sa nu te mai atac asa mult….dar nu ma deranjeaza ca ai citit tot…iti place sa suferi se pare…serios acuma, vad ca insisti cu bataia de joc…se pare ca nu intelegi ce inseamna sa iti bati joc de cineva…really, poate mai inveti si tu de la altii
    Stai calm calitate poate scoate oricine acuma daca samsung nu ar mai fi, deja se stie tehnologia asa matura cum este oled…deja acuma doar cate putin se mai poate imbunatati…plus ca microLED este viitorul.

  11. ok…doamne tu chiar simti nevoia sa te exprimi pe aici…dai 2 comentarii cu acelasi subiect…wow, chiar trebuie sa te simti atacat si ofensat again ca o fetita.
    Ok, deci daca tot esti obsedat de intrebarea mea…acum zi-mi, mama ta stie ca vorbesti singur? Probabil si parintii tai te jignesc dar nu ii intelegi

  12. Tu mă ataci cât poți, dar parcă dai ca o pisicuță. Ești prea slab pentru calibrul meu, Serebelașule!

    Calitate poate scoate oricine, dar Samsung este deja înaintea tuturor. La o cursă de alergat, toți concurenții aleargă foarte repede, dar unul singur este fruntașul, iar în cazul ăsta, Samsung conduce detașat.

    Nu mai trăi în viitor, Serebelașule… În prezent există OLED. Și fii sigur că Samsung va fi de asemenea lider pe segmentul micro LED

  13. Eu nu sunt supravegheat de mama, așa cum ai fost tu, probabil. Eu sunt suficient de inteligent cât să fiu autonom. Se pare că tu nu ești. ????

  14. cum erai inainte si cum te-am adus…parca nu erai asa narcisist …acuma ai numai texte din vocabularul meu…dupa cum am zis, de cand am aparut eu, toti barbatii vor sa fie ca mine si toate femeile cu mine
    microLED deja a inceput si apple sa produca…deci nu va mai fi precum OLED…unde au venit doar pt o perioada mica de timp….oled a fost si este o tehnologie ce este buna pt o perioada f mica de timp si pt un segment limitat…pt Apple oled probabil reprezinta 2018-2020…deci 2 ani…deci poti fruntas pt 2 ani in ochii Apple, inseamna un mare kkt.

  15. Asta mi-a placut maxim :))
    “iar deja 2-3 metri patrati este o camera de apartament, ceea ce este cam mult” by srb- patron firma constructii =))

  16. asta inseamna sa ramai emblematic trolat…credeam ca doar tu si georgel …dar nah…se pare ca a ramas trolat si marcat si PP

  17. Asta nu a fost de troll, ca dupa ce ne-ai demonstrat nivelul IQ-ului tau si ti-a explicat Richard cum calculezi o arie, ai modificat comentariile =))
    Daca era troll, le lasai nemodificate

  18. drept dovada, te cunosc atat de bine…eram sigur ca vei scrie ceva in urmatoarele secunde
    Ok, daca tu inca consideri ca stau intr-un cotetde 3mp cu atat mai bine, inseamna ca nu iti mai revii
    Stii cum e, prrost sa fii dar sa iti revii, dar in cazul tau inca nu ti-ai revenit

  19. Viorele, cum vrei sa te inteleaga omul asta daca vorbesti asa cu el?
    SIDERÁ = A stupefia =>
    STUPEFIÁ = A produce uimire; a ului, a năuci, a surprinde.

  20. Așa se explică ce patron este el.
    Eu sunt convins că ăsta e zugrav la o firmă de renovări apartamente și și-a însușit identitatea patronului său.

  21. Nu te pune cu patronul, ca se urca cu Mercedesul pe tine :)) si dupa pleaca in Bora Bora ca cica de acolo te simti alt om cand stai si comentezi pe idevice :)))

  22. Tare rau asta 😀 Oare stie de ce pentru o distanta de 1m emisie un dispozitiv pus langa peretele cu vecina are o arie de doar 1.57mp? Sau pus in coltul camerei, perete cu vecina si exterior adica o arie redusa la un sector de 90 de grade are doar 0.78mp? Formula asta cu 1m la patrat parca nu da nicicum!

    Mama ei de raza la patrat, ca nici aia de de soare nu mai intra…in “kkt” :)))