iPhone 11: Samsung va Tine Preturile MARI si in 2018

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor avea preturi de vanzare mari si in 2018, compania Samsung profitand de pozitia sa dominanta pentru a le tine la un nivel ridicat.

iPhone 11 Samsung Preturi MARI 2018

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi lansate anul acesta de catre compania Apple, insa din pacate se pare ca preturile de vanzare pentru noile telefoane vor fi mari si in 2018 din cauza unei probleme pe care Apple nu o poate rezolva. In ciuda faptului ca a incercat sa gaseasca in LG un partener de la care sa cumpere mai ieftin ecrane OLED pentru iPhone 11 si iPhone 11 Plus, coreenii n-au reusit sa indeplineasca drasticele cerinte ale Apple.

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor avea si in 2018 ecrane produse de catre compania Samsung, alea scumpe care au crescut pretul telefoanelor Apple la cele mai mari valori din intreaga lor istorie. iPhone 11 va avea un ecran care va costa 97 de dolari, usor mai ieftin decat cel al iPhone X, insa in continuare foarte mare, iar pentru iPhone 11 Plus pretul va creste pentru ca vorbim despre un ecran care are diagonala de 6.4 inch, nu de doar 5.8 inch.

iPhone 11 – Samsung va tine preturile mari si in 2018

iPhone 11 nu va avea ecrane mai ieftine pentru ca Apple nu a reusit sa negocieze cu Samsung o reducere a preturilor pentru acestea deoarece LG s-a dovedit a fi incapabila sa produca exact ceea ce are nevoie Apple. Americanii sperau ca se vor putea folosi de LG pentru a cumpara ecrane mai ieftine si de la Samsung, pe care i-ar fi fortat sa-si reduca preturile, insa desi LG este cel mai mare producator de ecrane OLED pentru televizoare, in cazul telefoanelor mobile coreenii n-au la fel de mult succes cu productia acestor componente.

„Manufacturing problems have caused LG to fall behind the schedule that many suppliers follow before beginning mass production for iPhones, which usually starts around July. As a result, opinions within Apple are divided on whether LG Display can become a second source of OLED displays for the upcoming iPhones. LG Display was recently ordered by Apple to go through a third round of prototype production for the OLED smartphone screens, an extra step that most suppliers don’t go through for many components.”

iPhone 11 si iPhone 11 Plus urmeaza sa aiba preturi care pot ajunge chiar si la 1150 de dolari, conform analistilor, iar din moment ce LG nu poate produce suficient de multe ecrane pentru Apple, e clar ca Samsung va profita. iPhone 11 si iPhone 11 Plus sunt modele foarte importante pentru compania Apple, insa in ciuda eforturilor americanilor de a pune in vanzare telefoane mult prea scumpe pentru ceea ce vrea lumea, Samsung nu-i prea lasa, desi si coreenii au probleme cu vanzarile.

Articolul precedentGmail – Aplicatia pentru Telefoane a fost Actualizata azi
Articolul următorOnePlus 6: EXCLUSIV, DATA de Lansare si PRETUL
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.