Samsung Galaxy S9: OFICIAL, NOI Modele Anuntate

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au in mod oficial anuntate noi modele pentru clientii care sunt interesati sa cumpere noile modele de telefoane.

Samsung Galaxy S9 OFICIAL NOI Modele

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost lansate la jumatatea lunii martie de catre compania Samsung, iar acum intr-o disperare de cauza, ele sunt vandute si cu reduceri de peste 10% la pretul initial de baza. Reducerile ajung pana la 450 de dolari in cazul achizitiei cu abonamente, insa separat de asta, noi modele ale Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost anuntate oficial de catre un operator de telefonie mobila.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au anuntate in SUA modele cu 128 GB si 256 GB spatiu de stocare de catre operatorul de telefonie mobila Verizon, ambele fiind practic inexistente in tara. In Romania Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt vandute in versiuni cu 64 GB si 256 GB spatiu de stocare, deci modelul cu 128 GB spatiu de stocare ar fi o versiune noua si pentru tara noastra, daca va fi lansat vreodata de catre coreeni.

Samsung Galaxy S9: OFICIAL, NOI Modele Anuntate

Samsung Galaxy S9 oficial noi modele 128 gb 256 gb

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus cu 128 GB spatiu de stocare ar oferi o alternativa intermediara pentru romanii care sunt interesati sa le cumpere, insa e greu de spus in ce masura cei de la Samsung il vor lansa. Avand in vedere ca pana acum nu s-au grabit sa ofere Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus in versiuni cu 128 GB spatiu de stocare, e posibil ca ele sa nu apara prea curand, chiar daca vanzarile nu sunt prea grozave la nivel global.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus cu 128 GB spatiu de stocare nu vor fi diferite fata de actualele modele din Romania decat prin aceasta cantitate noua de spatiu de stocare oferita de catre producator. Samsung Galaxy S9 este vandut mai ieftin in Romania decat iPhone X, iar cu un model nou ar mai putea fi convinsi unii oameni sa faca o achizitie, mai ales daca vor mai fi aplicate si reduceri suficient de bune pentru a motiva asta.