Google Chrome: Schimbare MAJORA de Design Descoperita

Google Chrome are o schimbare majora de design descoperita pentru Windows, Mac si Linux, compania Google dezvaluind ce imbunatatiri importante va face pentru interfata browserului.

Google Chrome Schimbare MAJORA Design

Google Chrome urmeaza sa aiba parte de o schimbare majora de design, browserul pentru Windows, Mac si Linux urmand a ne oferi o experienta cu mult imbunatatita pentru utilizare, cel mai probabil chiar din 2018. Deocamdata noul design a fost descoperit in versiunea beta a Google Chrome care este disponibila pentru oricine este interesat sa o testeze, si vorbim despre foarte multe noutati care fac interfata sa arate mult mai bine decat acum.

Google Chrome urmeaza sa afiseze tab-urile cu website-uri pe un fundal negru, iar design-ul dreptunghiular de acum va fi transformat intr-unul cu colturi rotunde, mult mai natural si mai placut. Google vrea va transforma interfata cu colturi ascutite intr-una cu colturi rotunde in Google Chrome, multe elemente de design urmand a avea o culoare mai usor mai inchisa decat cea actuala, aceasta schimbare putand ajuta la reducerea oboselii utilizatorilor.

Google Chrome – schimbare majora de design descoperita

Google Chrome schimbare majora design 1

Google Chrome va avea un design complet nou pentru pagina principala cu bookmark-uri, pentru modul in care sunt afisate extensiile, pentru modul in care arata meniul cu setari, dar si pentru multe alte elemente de interfata. Mai mult decat atat, se pare ca butonul pentru deschiderea unui tab nou in Google Chrome urmeaza sa fie mutat in partea dreapta a ecranului, deci n-ar trebui sa il mai vedem dupa cel mai recent tab deschis de catre noi in browser.

Google Chrome schimbare majora design 2

Google Chrome are parte de o schimbare foarte importanta de design pentru a aduce totul in rand cu design-ul material pe care l-am vazut deja pentru Android, si diverse alte aplicatii lansate de catre compania Google. In baza a ceea ce se vede acum, Google Chrome urmeaza sa arate mult mai bine dupa ce aceste schimbari vor fi finalizate de catre compania Google, asa ca ramane de vazut ce alte noutati vor fi descoperite in perioada de testare.