Windows 10: EXCLUSIV, Noua Versiune Confirmata

Windows 10 are confirmata in exclusivitate o noua versiune pregatita pentru lansare de catre compania Microsoft, ea fiind o surpriza completa pentru toata lumea.

Windows 10 Noua Versiune Confirmata

Windows 10 are in exclusivitate confirmata astazi o noua versiune pe care compania Microsoft urmeaza sa o lanseze pentru utilizatorii din lumea intreaga, aceasta venind ca o surpriza tota pentru mai toata lumea. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Windows 10 va fi lansat intr-o noua versiune numita Lean, aceasta urmand a li se alatura a celorlalte care sunt deja disponibile pentru clientii care au cumparat sistemul de operare al Microsoft.

Windows 10 urmeaza sa aiba in versiunea Lean mai putine functii decat versiunile standard ale sistemului de operare, pachetul de instalare fiind deasemenea cu 2 GB mai mic decat cel al versiunii Pro. Conform celor care au avut ocazia de a analiza aceasta versiune a sistemului de operare Windows 10, din el lipsesc wallpaper-uri, drivere pentru CD/DVD ROM-uri, aplicatii precum cea RegEdit, ele putand fi totusi importante din alte versiuni, fara vreo restrictie.

Windows 10 – exclusiv, noua versiune confirmata

Windows 10 lean Microsoft

Windows 10 nu permite instalarea unor aplicatii precum Office in aceasta versiune Lean, deci este destul de clar faptul ca el ar putea avea o functionalitate destul de simpla, fara a putea folosi anumite aplicatii importante. E foarte posibil ca Microsoft sa ofere Windows 10 ca o versiune foarte simpla a sistemului sau de operare, ea putand fi instalata pe calculatoare si laptop-uri care nu au multa putere de procesare, deci nu vor fi probleme cu utilizarea in orice conditii.

Windows 10 nu are dezvaluite informatii clare privind intentiile celor de la Microsoft pentru versiunea Lean, asa ca ramane de vazut ce detalii vor aparea de la cei din Redmond, poate chiar inainte ca Spring Creators Update sa fie lansat. Microsoft a anuntat cu nu foarte mult timp in urma un S Mode pentru Windows 10, insa exista sansa ca el sa fie transformat in aceasta versiune Lean, care sa aiba la baza o idee similara, dar procesul de utilizare ar putea fi cu mult diferit.