iOS 11.3.1 a fost Lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.3.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple in aceasta seara si rezolva o problema foarte importanta reclamata de catre clienti.

iOS 11.3.1

iOS 11.3.1 a fost lansat astazi pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita la mai bine de doua saptamani dupa ce iOS 11.3 a fost lansat public. iOS 11.3.1 este disponibil pentru toti utilizatorii iPhone si iPad din lumea intreaga, compania Apple rezolvand o problema foarte importanta din cauza careia a fost acuzata de catre unii clienti ca incearca sa le blocheze complet telefoanele.

iOS 11.3.1 rezolva problema din cauza careia telefoanele iPhone 8 cu ecrane, originale sau terte, inlocuite refuzau sa mai permita controlarea folosind atingeri, sau care nu mai aveau senzor de lumina ambientala functional. iOS 11.3.1 rezolva aceasta problema chiar dupa instalarea pe orice telefoane iPhone afectate, alte schimbari nefiind listate de catre compania Apple pentru restul utilizatorilor de telefoane iphone si tablete iPad, cel putin nu oficial.

iOS 11.3.1 a fost Lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.3.1 rezolva aceasta problema a ecranelor pe telefoanele care au ecrane originale, insa compania Apple spune ca in cazul ecranelor terte pentru iPhone 8 exista posibilitatea sa apara probleme in redarea imaginilor. Era de asteptat ca Apple sa rezolve prin iOS 11.3.1 problema ecranelor pentru telefoanele sale, insa nu si cea a ecranelor terte, desi practic ambele ar trebui sa functioneze in mod corect, insa Apple crea ca toata lumea sa faca reparatiile costisitoare in service-urile sale.

“iOS 11.3.1 improves the security of your iPhone or iPad and addresses an issue where touch input was unresponsive on some iPhone 8 devices because they were serviced with non-genuine replacement displays. Note: Non-genuine replacement displays may have compromised visual quality and may fail to work correctly. Apple-certified screen repairs are performed by trusted experts who use genuine Apple parts. See support.apple.com for more information.”

iOS 11.3.1 a fost lansat de catre compania Apple impreuna cu macOS 10.13.4, astfel ca puteti instala ambele actualizari chiar acum. Pentru a instala iOS 11.3.1 pe iPhone si iPad trebuie sa mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si sa urmati instructiunile de pe ecran.