iPhone 9: Pretul va fi cu MULT mai MIC decat al iPhone 11

iPhone 9 va fi lansat de catre compania Apple la un pret mult mai mic decat cel al iPhone 11, americanii considerand ca trebuie sa motiveze oamenii sa-l cumpere.

iPhone 9 Pretul MIC iPhone 11

iPhone 9 va fi lansat de catre compania Apple in toamna acestui an, cei din Cupertino pregatind deja lansarea noului produs prin finalizarea prototipurilor si comandarea componentelor care urmeaza sa fie folosite pentru el. Zvonuri recente au sugerat faptul ca iPhone 9 urmeaza sa fie cu mult mai ieftin decat se asteapta lumea, preturile fara TVA din SUA urmand a incepe de la 550 de dolari pentru unul dintre modelele ce vor fi vandute de Apple.

iPhone 9 a fost recent zvonit ca urmand a fi lansat de catre compania Apple in doua versiuni, una care are dual-SIM, si una care are SIM standard, prima urmand a fi mai scumpa decat cea de-a doua. Versiunea iPhone 9 fara dual-SIM era zvonita a costa 550 de dolari fara TVA in SUA, si cea cu dual-SIM era zvonita a costa cat iPhone 8, insa acum se pare ca pretul pentru versiunea standard urmeaza sa fie cu 200 de dolari mai mic decat cel al iPhone 11.

iPhone 9: Pretul va fi cu MULT mai MIC decat al iPhone 11

iPhone 9 urmeaza sa aiba un ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, deci va fi mai mare decat iPhone 11, insa Apple vrea sa il vanda la un pret mult mai competitiv pentru a putea genera vanzari consistente si a compensa ceea ce a pierdut cu iPhone 8 si iPhone X. Acesta este si motivul pentru care iPhone 9 ar trebui sa fie vandut la preturi de maxim 800 de dolari, adica putin mai scump decat pretul iPhone 8, insa diferentele vor merita platirea pretului mai mare.

“We believe the LCD model is being positioned to be priced more aggressively – in the $799 range.”

iPhone 9 urmeaza sa fie produs de catre compania Apple in aproximativ 60 de milioane de unitati in 2018, productia fiind programata pentru a incepe in luna august, perioada normala pentru lansarile din toamna. Spre deosebire de anul trecut, anul acesta iPhone 9 si iPhone 11 vor fi lansate simultan de catre Apple pentru a putea genera vanzari substantiale inainte de finalul anului, dar asta daca productia va putea acoperi cererea.