LG G7 ThinQ: Prima Poza facuta cu Noua Camera

LG G7 ThinQ are dezvaluita astazi prima poza facuta cu noua camera duala a telefonului, ea demonstrand ce fel de calitate urmeaza sa ofere pentru clienti.

LG G7 ThinQ Prima Poza noua Camera

LG G7 ThinQ urmeaza sa fie prezentat saptamana viitoare de catre compania coreeana, insa astazi vedem si prima poza facuta cu noua camera duala care va fi integrata in acest model de telefon mobil. LG G7 ThinQ urmeaza sa aiba o camera duala cu doi senzori de cate 16 megapixeli fiecare, iar ele urmeaza sa aiba deschidere f/1.6, mai buna decat cea a camerei pe care compania Apple o foloseste in telefoanele iPhone X de anul trecut.

LG G7 ThinQ ar trebui sa aiba o camera grozava implementata de catre producator, insa daca judecam dupa imaginea de mai jos, atunci e foarte posibil ca multa lume sa fie dezamagita de ceea ce va primi. Se poate observa ca LG G7 ThinQ nu a reusit sa inregistreze o poza de calitate exceptionala, iar lipsa luminii este cu siguranta o problema, imaginea parand sa fie deasemenea facuta fara un filtru HDR aplicat la inregistrarea sa.

LG G7 ThinQ – prima poza facuta cu noua camera

LG G7 ThinQ Prima Poza Camera

LG G7 ThinQ nu are informatii dezvaluite deocamdata despre camera, separat de faptul ca are deschidere f/1.6, asa ca ramane sa vedem ce va anunta compania LG in cadrul prezentarii de saptamana viitoare. LG G7 ThinQ urmeaza sa contina un chip Snapdragon 845, o baterie de 3000 mAh si va fi lansat in versiuni care au 4 GB RAM, sau 6 GB RAM, una dintre caracteristicile principale ale telefonului fiind decupajul frontal al ecranului.

LG G7 ThinQ nu are deocamdata dezvaluit pretul de vanzare pe care compani LG intentioneaza sa il perceapa pentru noul telefon, insa ne putem astepta ca el sa nu fie chiar atat de mare. LG G7 ThinQ ar putea fi pus in vanzare de catre compania Apple in cursul lunii mai, sau cel tarziu in iunie, dar tot atunci va ajunge pe piata si OnePlus 6, deci va avea concurenta serioasa din partea chinezilor.