iPhone X: Clientii IUBESC Decupajul, URASC Siri

iPhone X are prezentate astazi functiile importante pe care clientii le apreciaza, dar si cele care nu genereaza o experienta foarte buna, rezultatele fiind surprinzatoare.

iPhone X Clienti IUBESC Decupaj URASC Siri 1

iPhone X a fost obiectul unui studiu realizat la inceputul acestui an in randul clientilor care au cumparat telefonul mobil de la compania Apple, el incercand sa afle ce le place si nu le place oamenilor la noul produs. iPhone X are un grad de satisfactie de 97% in randul clientilor Apple, unul dintre cele mai mari din intreaga industrie, telefonul mobil fiind o uimind cu experienta foarte buna de utilizare pe care o ofera pentru clientii care l-au cumparat.

iPhone X genereaza un grad de satisfactie de aproape 98% in ceea ce priveste design-ul, semn ca fanii companiei Apple iubesc decupajul, desi mi se pare ca e cea mai urata caracteristica de design gandita pana acum de catre Apple. Separat, la fel de multi oameni sunt multumiti de performantele iPhone X, in ciuda faptului ca nu are suficient de multa memorie RAM si cand il folosesti pentru task-uri intense, incepe sa cam “gafaie”, din pacate.

iPhone X: Clientii IUBESC Decupajul, URASC Siri

iphone x clienti decupaj siri

iPhone X ii multumeste la fel de mult pe clienti si cand vine vorba despre calitatea pozelor, noul ecran OLED cu diagonala de 5.8 inch multumind doar usor mai putine persoane, gesturile noi de control avand deasemenea un procent mai mic. In cazul Face ID gradul de satisfactie in randul clientilor iPhone X scade iar, doar usor, autonomia bateriei avand deasemenea un procent mai mic, insa toate sunt plasate sub 90%, ceva foarte impresionant.

iPhone X nu ofera siguranta pentru clienti, 89% considerandu-se ca il folosesc in siguranta fara o carcasa, mai putina lume fiind multumita de functia Portret, in timp ce sistemul Portret pentru selfie-uri are probleme si mai mari. Totusi, dintre toate functiile si caracteristicile analizate in acest studiu, Siri obtine cel mai mic grad de satisfactie in randul clientilor iPhone X, avand un procent de doar 20%, deci plangerile clientilor cu boxe HomePod nu trebuie nici ele ignorate.