LG G7 ThinQ: OFICIAL, Prima Imagine de Presa

LG G7 ThinQ are noul design prezentat oficial in prima imagine de presa care a aparut inainte de prezentarea telefonului mobil de catre compania LG.

LG G7 ThinQ Prima Imagine Presa

LG G7 ThinQ a fost prezentat noaptea trecuta in prima imagine oficiala de presa aceasta fiindu publicata de catre celebrul leaker evleaks, el obtinand-o cu siguranta de la LG, sau de la un partener al companiei coreene. Prezentarea LG G7 ThinQ urmeaza sa aiba loc in aproximativ o saptamana, asa ca e normal sa vedem tot mai multe detalii cu privire la telefonul pe care compania coreeana intentioneaza sa il prezinte, inclusiv intregul sau design.

LG G7 ThinQ va fi o clona a iPhone X din unele puncte de vedere, decupajul superior al ecranului si design-ul camerei fiind extrem de similare cu ceea ce exista in telefonul companiei Apple deja. Angajatii celor de la LG s-au plans de faptul ca LG G7 ThinQ seamana prea mult cu iPhone X, insa celor de la LG nu pare sa le pese chiar atat de mult, desi ar fi o idee buna sa se diferentieze de cei de la Apple pentru a putea avea succes cu noul smartphone.

LG G7 ThinQ: OFICIAL, Prima Imagine de Presa

LG G7 ThinQ OFICIAL Prima Imagine Presa 1

LG G7 ThinQ va prelua si de la Samsung Galaxy S9 butonul lateral pentru activarea Bixby, doar ca in cazul telefonului LG el va fi folosit pentru a activa Google Assistant, asistentul personal al celor de la Google fiind mult mai util. LG G7 ThinQ urmeaza sa aiba un ecran LCD cu diagonala de 6 inch, un chip Snapdragon 845, 4 si 6 GB RAM, camera duala pe care o vedeti in imaginea de mai jos, ea putand avea cateva surprize foarte interesante pentru utilizatori.

LG G7 ThinQ va avea deasemenea o baterie cu capacitate de 3000 mAh, insa deocamdata nu se stie si ce pret urmeaza sa fie perceput pentru telefon, desi el ar trebui sa fie inferior celui perceput pentru Samsung Galaxy S9. LG G7 ThinQ va fi lansat cel mai probabil luna viitoare, si va fi interesant de vazut ce reactie va avea piata la o noua clona a iPhone X, ceva ce devine tot mai “normal” in momentul de fata.