iPhone 11 Plus: Functia COPIATA de la Samsung Galaxy Note 9

iPhone 11 Plus urmeaza sa copieze o functie de la Samsung Galaxy Note 9, conform celor care cunosc planurile companiilor Apple si Samsung pentru 2018.

iPhone 11 Plus Functia COPIATA Samsung Galaxy Note 9

iPhone 11 Plus va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, iar conform unor informatii aparute in cursul zilei de ieri, se pare ca urmeaza sa copieze una dintre functiile pe care le vom vedea si in Samsung Galaxy Note 9. Inainte sa va entuziasmati prea tare va spun ca nu vorbim despre cititorul de amprente care urmeaza sa fie integrat in ecranul Samsung Galaxy Note 9, ci de suportul pentru stylus, iPhone 11 Plus urmand a include asa ceva.

iPhone 11 Plus are prezentat de catre analisti suport pentru un iPen, adica Apple Pencil, deoarece e foarte putin probabil ca Apple sa lanseze un stylus special pentru iPhone, sau sa introduca unul in carcasa telefonului. De ani de zile se vorbeste despre suport Apple Pencil pentru iPhone, iar din moment ce iPhone 11 Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.4 inch, probabil cei de la Apple considera ca e logic sa poat afi folosit si un stylus cu el.

iPhone 11 Plus: Functia COPIATA de la Samsung Galaxy Note 9

iPhone 11 Plus va putea fi controlat oricum de o varietate de stylusuri care sunt compatibile cu ecranele capacitive, insa Apple va implementa suport oficial in iOS pentru Apple Pencil, dar si un ecran mai bun. iPhone 11 Plus are nevoie de un ecran de 120 Hz pentru a putea fi compatibil cu Apple Pencil, insa spre deosebire de Samsung Galaxy Note 9, acesta nu va fi ascuns in carcasa telefonului, dar nici nu va fi inclus in pachetul acestuia.

“The larger 6.5-inch OLED “Rolls-Royce” model will be positioned at a far higher price, and will have some slightly unusual features. The firm believes it will support the “iPen,” which could be a reference to the Apple Pencil or a similar device, though the accessory will not be included in the box with the iPhone.”

iPhone 11 Plus cu suport pentru Apple Pencil nu este o surpriza pentru cineva, iar asta deoarece ecranul cu diagonala de 6.4 inch face mult mai usoara folosirea unui asemenea accesoriu, in special pentru desenat. Steve Jobs ura stylusurile, insa implementarea acestui suport in iPhone 11 Plus nu contrazice ceea ce spunea fostul presedinte al Apple, deoarece vorbim despre o functionalitate accesorie, nu principala, pentru telefon.