Samsung Galaxy Note 9: “Coroana” Pregatita de Samsung

Samsung Galaxy Note 9 este in proces de dezvoltare astazi, iar noi informatii ne arata ce fel de "coroana" pregateste compania Samsung pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung Galaxy Note 9 Coroana Pregatita Samsung

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat pe piata in vara acestui an de catre compania Samsung, iar astazi aflam ca numele de cod al noului telefon este Crown, Coroana, el avand identificatorul SM-N960U. Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie “regele” din oferta celor de la Samsung in urmatorul an, iar unele zvonuri spun ca el ar putea ajunge deasemenea mai devreme pe piata pentru a compensa o scadere in vanzarile seriei Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy Note 9 este pregatit pentru lansare cu un ecran Super AMOLED care are o diagonala de 6.4 inch, rata de aspect 18.5:9 si binecunoscuta rezolutie de 2920 x 1440 pixeli. Samsung Galaxy Note 9 urmeaza deasemenea sa fie lansat cu noile chip-uri Exynos 9810 si Qualcomm Snapdragon 845, compania coreeana intentionand sa ofere cel putin aceleasi performante pe care seria Samsung Galaxy S9 le ofera pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung Galaxy Note 9 – “coroana” pregatita de Samsung

Samsung Galaxy Note 9 nume de cod coroana

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza deasemenea sa aiba minim 6 GB RAM si noua camera duala pe care o vedem in seria Samsung Galaxy S9, ea urmand a fi una dintre functiile majore pe care coreenii o vor promova. Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi deasemenea lansat cu o baterie care are capacitate de 4000 mAh, ea urmand a oferi o capacitate cu pana la 20% mai mare decat cea a seriei Samsung Galaxy S9, deci vorbim despre un upgrade substantial.

Samsung Galaxy Note 9 va avea totusi un pret de vanzare mai mare decat cel perceput pentru Samsung Galaxy Note 8, asa ca diferentele pe care clientii urmeaza sa le plateasca pentru noul model de telefon urmeaza sa fie mari. Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi prezentat undeva prin iunie/iulie, si ar putea fi lansat cel tarziu in iulie, insa deocamdata aceste planuri ale companiei Samsung n-au fost dezvaluite, asa ca urmeaza sa vedem ce zvonuri vor mai aparea in urmatoarele saptamani.

20 COMENTARII

  1. Slab. Samsung pastreaza aceeasi rezolutie de ani,parca ea si cu fanii credeau in ppi cat mai mare,fara limite,aceeasi 6gb ram,cpu ce va fi invechit si copierea diagonalei Apple de 6.4”

  2. bine ca ofera apple o rez mai mare. esti penibil rau bai baiatule. daca apple nu scoate varianta plus cu un ecran serios la
    toamna atunci note 9 voi alege. jenant sa dau in fiecare an 1000€ pe full hd .

  3. Apple niciodata nu ne-a obisnuit cu cifre si numere cat mai mari..sau nu stii istorie?? Voi si samsung vroiati ppi cat mai mare 10000 ppi sa fie
    Ipocritilor

  4. inca credem in ppi cat mai mare pe viitor, doar ca si bateriile si procesoarele trebuie sa fie aliniate la un astfel de salt/consum. dc se poate 8k sa fie in display din partea mea, la VR si AR conteza.

  5. Tu ești ipocrit pentru că mereu v-ați lăudat cu ecranul Retina cu 326 ppi, cele mai mari specs pentru un ecran în 2010.
    Mereu aveți erecție când iPhone scoate un scor de performanță ceva mai mare decât concurența.
    Mereu salivați precum cățelul lui Pavlov când auziți că Apple va scoate iPhone cu jde mii de GB memorie.
    Mereu vă bateți cu mânuțele în țâțe că Apple a vândut cel mai cel nu ca Samsung.

    Acum tu ești ipocrit, pentru că bagatelizezi performanțele concurenței, că deh… Nu poate iPhone atunci restul e nașpa
    Au putrezit strugurii Brs Brs, și odată cu ei și materia ta cenușie…

  6. imi place cum ma ingani ipocritule…ai mai invatat si tu un cuvant de la mine…
    Ce se intampla cu samsung,, de vreo 100 ani ramane cu 2k rezolutie….parca se vedea diferenta intre 350ppi si 1000 ppi…de ce nu aveti 1000?
    Acuma ca Samsung copiaza tactica apple de a va oferi aceleasi specificatii pt ani de zile…ziceti de altii ca sunt ipocriti…penibil cum urlati ca maimutele acuma ca nu va trebuie si mai mult de 2k rezolutie…
    Nu eu o ard cu note 5 ca sa am bani de paine…deci nu pt mine sunt strugurii cum sunt

  7. Eu te întrebăm daca Apple are iPhone cu ecran de 6.4 inch,că zici că Samsung copiază dimensiunea de la Apple.Deci,ai cumva un comunicat al apple,ceva,care sa sustina ceea ce spui tu?