LG G7: OFICIAL, Specificatiile Noului Ecran

LG G7 are specificatiile noului ecran dezvaluite in mod oficial de catre compania LG, ea anuntand in avans care vor fi schimbarile majore oferite pentru el.

LG G7 Specificatiile Noului Ecran

LG G7 se apropie incet, dar sigur, de lansarea oficiala, iar noaptea trecuta compania LG a dezvaluit specificatiile noului ecran de ultima generatie care va fi folosit in telefonul ce va concura cu iPhone X, Samsung Galaxy S9 si Huawei P20 Pro. Conform celor de la LG, pentru noul LG G7 va fi folosit un ecran IPS LCD “super bright”, sau “super luminos” care are o diagonala de 6.1 inch, acesta avand o rezolutie de 3210 x 1440 pixeli, mai mare decat a competitorilor.

LG G7 va avea pentru acest ecran si un decupaj in partea superioara, acesta fiind copiat de la iPhone X, deci va fi unul dintre motivele pentru care telefonul va fi ironizat la scara larga de catre jurnalisti si fanii iPhone. Separat de asta, noul ecran “super luminos” al LG G7 va avea 1000 nits, dar consumul sau de energie va fi cu 30% mai mic decat cel al LG G6, iar pentru ca suntem in 2018, acesta va acoperi intreaga cama de culori DCI-P3, la fel ca iPhone X.

LG G7: OFICIAL, Specificatiile Noului Ecran

LG G7 specificatii ecran setari

LG G7 este prezentat ca avand cel mai luminos ecran folosit vreodata intr-un smartphone, iar in comparatie cu LG G6, marginea inferioara a ecranului este cu 50% mai mica, o schimbare foarte interesanta. LG G7 urmeaza deasemenea sa aiba si o rata de aspect 19.5:9 din cauza decupajului din ecran, iar pentru ca LG este rusinata de el, va permite ascunderea sa prin coborarea interfetei astfel incat el sa nu mai fie vizibili in utilizarea zilnica.

“LG’s upcoming premium smartphone, the LG G7 ThinQ, will be equipped with a brand new 6.1-inch display QHD+ (3120 x 1440 resolution) FullVision display that is rated at a maximum of 1,000 nit, making it the brightest and most vibrant display on the smartphone market today.”

LG G7 urmeaza sa aiba integrat un chip Qualcomm Snapdragon 845, cel folosit in toate telefoanele Android ale momentului, in contrast cu LG G6, care a fost lansat cu un chip vechi de 1 an, in momentul aparitiei. LG G7 va fi prezentat saptamana viitoare de catre compania LG, insa deocamdata nu se stie cand va fi lansat in mod oficial, sau ce pret de vanzare va avea, dar probabil acesta nu va fi chiar atat de mare precum isi imagineaza lumea.

7 COMENTARII

  1. Pentru că nu există la iPhone, nu ai înțeles? LG este o companie care oferă clientului opțiuni la alegere și nu e bine așa in religia mărului fără semințe.

  2. Impresionant ( pt un LCD ), dar nimic nou
    Ecranele sAmoled au peste 1000 nits , iar Samsung ofera cel mai mare grad de control pt display …deci nimic nou aici