Apple Music: Apple Ofera Inca o Luna de GRATUITATE

Apple Music Ofera Luna GRATUITATE

Apple Music este serviciul de streaming audio creat de catre compania Apple special pentru cei care doresc sa asculte muzica pe internet de pe orice telefon, sau calculator. Apple le ofera celor interesati posibilitatea de a testa Apple Music gratuit timp de 3 luni, cu acces la toate beneficiile, iar mai apoi percepe, in Romania, o taxa lunara de 5 euro pentru folosirea sa.

Se pare ca actuala oferta a celor de la Apple nu pare sa fie de interes pentru chiar toata lumea, asa ca Apple a inceput sa-i contacteze pe unii dintre utilizatori pentru a le oferi inca o luna gratuit. Mai exact, persoanele care au testat deja Apple Music gratuit timp de 3 luni au primit un mesaj prin care li se ofera inca o luna de gratuitate pentru a testa serviciul.

Apple Music le permite utilizatorilor sa beneficieze de oferta folosind un cod REDEEM intr-o interfata speciala pentru utilizarea sa, iar apoi serviciile sunt activate gratuit pentru utilizatori. Compania Apple are peste 40 de milioane de abonati la Apple Music, insa pentru a-i ajunge din urma pe cei de la Spotify, care au 70 de milioane de abonati, incearca sa mai atraga utilizatori noi.

Apple Music luna suplimentara gratuit

Apple Music are sanse mici, totusi, de a ajunge din urma Spotify in viitorul apropiat, iar asta pentru ca persoanele care folosesc serviciul suedezilor nu prea au motive sa renunte la el. Desigur ca situatia s-ar putea schimba radical dupa ce Apple va incepe sa lanseze filme si seriale importante in Apple Music, dar proietul e inca in derulare si nu va fi gata prea curand.