Samsung Galaxy NOTE 9: OFICIAL, Lansarea GRABITA in 2018

Samsung Galaxy NOTE 9 are in mod oficial confirmat faptul ca are lansarea grabita in 2018, compania coreeana facand primii pasi pentru a-si aduce telefoanele pe piata.

Samsung Galaxy NOTE 9 Lansarea GRABITA

Samsung Galaxy NOTE 9 este viitorul telefon premium pe care compania Samsung intentioneaza sa il lanseze pe pietele globale, iar astazi aflam ca doua modele au fost certificate de catre coreeni pentru vanzare, ceea ce sugereaza ca lansarea va avea loc in curand. Samsung Galaxy NOTE 9 a fost certificat pentru vanzare in China de catre cei de la Samsung, aceasta fiind una dintre pietele majore in care vanzarile coreenilor au scazut substantial.

Samsung Galaxy NOTE 9 a fost certificat pentru vanzare in doua modele in China, pentru ambele fiind listate deocamdata doar informatii privind functionalitatea GSM si cea de interconectivitate prin Bluetooth si Wi-Fi, insa nimic mai mult deocamdata. Ministerul pentru industrie si tehnologia informatiei din China a certificat doua modele ale Samsung Galaxy NOTE 9 incepand cu data de 21 martie a acestui an, ele avand numerele de cod SM-N9600 si SM-N9608.

Samsung Galaxy NOTE 9, certificat deja de catre autoritatile in China, a fost zvonit ca fiind pregatit pentru lansare de catre Samsung in iulie, sau august, insa e posibil ca de fapt lansarea sa aiba loc mult mai devreme decat credeau multi dintre fani. Avand in vedere ca Samsung Galaxy NOTE 9 a fost deja certificat in China pentru vanzare, este foarte clar faptul ca intentiile coreenilor sunt de a aduce telefoanele mult mai repede pe piata decat de obicei.

Samsung Galaxy NOTE 9 Modele Certificate 1

Samsung Galaxy NOTE 9: OFICIAL, Lansarea GRABITA in 2018

Samsung Galaxy NOTE 9 va fi lansat de catre cei de la Samsung mult mai devreme decat iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus, iar asta pentru ca in trecut Samsung a avut probleme mari cand a intrat in razboi cu Apple pe piata smartphone-uri. Din aceasta cauza, lansarea Samsung Galaxy NOTE 9 va avea loc in mijlocul verii, cand Apple nu are vreo intentie de a lansa vreun nou telefon important, iPhone SE neavand importanta unui iPhone 9, de exemplu.

Samsung Galaxy NOTE 9 Modele Certificate 2

Samsung Galaxy NOTE 9 a fost deja testat folosind aplicatiile de benchmarking, iar asa am aflat care ii sunt specificatiile tehnice, telefonul urmand a avea noul chip Qualcomm Snapdragon 845 in SUA si chip-ul Exynos 9810 in alte regiuni de pe planeta. Samsung Galaxy NOTE 9 va avea minim 6 GB RAM si minim 64 GB spatiu de stocare, compania coreeana livrandu-l cu Android 8.1 Oreo instalat, o camera duala fiind plasata in carcasa, ca la Samsung Galaxy S9 Plus.

Samsung Galaxy NOTE 9 urmeaza sa aiba deasemenea, in premiera, un cititor de amprente integrat in carcasa, o baterie cu capacitate de 4000 mAh si un ecran cu diagonala de 6.4 inch, mai mare decat cel implementat in modelul de anul anterior. Samsung Galaxy NOTE 9 urmeaza sa fie deasemenea vandut la preturi care depasesc valoarea de 1000 de dolari, asa ca va fi interesant de vazut cine va dori sa il cumpere.