Windows 10 April 2018 Update a fost LANSAT

Windows 10 april 2018 update a fost lansat de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga, actualizarea putand fi instalata chiar acum.

Windows 10 April 2018 Update

Windows 10 April 2018 update a fost lansat astazi de catre compania Microsoft, la aproape trei saptamani distanta din momentul in care Spring Creators Update trebuia sa fie disponibil pentru utilizatori. Windows 10 april 2018 update este oferit de catre compania Microsoft sub forma unui build care are numarul 1803, compania americana testand multiple versiuni ale sistemului de operare inainte de a il finaliza si a il oferi public.

Windows 10 poate fi instalat in mometul de fata prin sistemul de actualizare software pe care Microsoft l-a implementat pentru utilizatorii de calculatoare, april 2018 update neavand o dimensiune colosala. In ciuda acestui lucru, Windows 10 april 2018 update aduce pentru utilizatori o gama variata de functii noi de care acestia se pot bucura in propriile calculatoare, unele dintre ele fiind anuntate acum aproximativ 1 an, insa sunt oferite abia acum.

Windows 10 April 2018 Update a fost LANSAT

Windows 10 april 2018 update nu este oferit pentru chiar toti utilizatorii din acest moment, compania Microsoft distribuind actualizarea segmentat pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci e posibil ca in Romania sa nu fie disponibila. Avand in vedere acest lucru, exista toate sansele ca Windows 10 april 2018 update sa apara in cursul acestei nopti si in Romania, asa ca daca nu vedeti actualizarea in acest moment, e posibil ca pana maine dimineata sa fie disponibila.

Windows 10 april 2018 update este gandit pentru a aduce o multitudine de functii noi pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa desigur ca exista si rezolvari pentru unele dintre problemele descoperite pana acum in sistemul de operare. Windows 10 april 2018 update a fost gandit nu a fost gandit pentru pentru a limita compatibilitatea cu calculatoarele utilizatorilor, astfel ca toti cei care au instalat oricare dintre versiunile Windows 10 disponibile pana in prezent vor putea instala si aceasta actualizare.

Windows 10 april 2018 update este deasemenea oferit gratuit pentru toti utilizatorii, asa ca il puteti instala fara sa platiti vreun ban in acest proces.

4 COMENTARII