iOS 11.3.1 Jailbreak a fost Facut pe iPhone

iOS 11.3.1 jailbreak a fost facut pentru iPhone si a fost demonstrat astazi, software-ul fiind creat de catre o echipa de cercetatori in securitate informatica.

iOS 11.3.1 jailbreak iPhone

iOS 11.3.1 jailbreak a fost facut deja pentru iPhone X al companiei Apple, iar in imaginea de mai jos aveti o dovada a faptului ca totul este cat se poate de real. Expertii in securitate informatica de la Tencent Keen Security Lab au dovedit faptul ca iOS 11.3.1 jailbreak a fost realizat, o conferinta de securitate informatica din Miami fiind aleasa pentru a face demonstratia.

iOS 11.3.1 jailbreak a fost demonstrat inclusiv cu o versiune a aplicatiei Cydia instalata pe iPhone X, ea confirmand faptul ca versiunea iOS rulata de catre telefon este iOS 11.3.1. Ceii de la Keen nu sunt la prima dovada a exploatarii unui sistem de operare al companiei Apple, iar probabil nu exista cineva care sa nu creada ca un iOS 11.3.1 jailbreak ar putea fi demonstrat.

iOS 11.3.1 jailbreak a fost facut pe iPhone

iOS 11.3.1 jailbreak iPhone iPad

Acest iOS 11.3.1 jailbreak nu va fi totusi lansat public pentru utilizatori, iar asta deoarece echipa Keen dezvolta software de acest gen doar pentru a demonstra ceea ce este capabila sa realizeze. Acest lucru s-a intamplat in multiple randuri de-a lungul anilor, asa ca nu va asteptati ca o solutie de iOS 11.3.1 jailbreak sa fie lansata de la chinezi prea curand, pentru ca nu se va intampla asta.

Exista posibilitatea ca o solutie de iOS 11.3.1 jailbreak sa fie lansata intr-un viitor nu foarte indepartat, insa in momentul de fata nu exista dovezi ca acest lucru se va intampla. Ca sa fiu complet sincer, nu va recomand sa va faceti sperante ca o solutie de iOS 11.3.1 jailbreak va fi lansata inainte de iOS 12, dar ramane de vazut ce se va intampla.

6 COMENTARII

  1. Ce sa mai faci cu jailbreak…. si asa nu mai sunt dezvoltate tweek-uri …de ceva timp deja nu se mai aude nimic de jailbreak…