iPhone 11: Apple Elimina o Componenta nu prea Importanta

iPhone 11 va veni fara o componenta nu chiar atat de importanta, compania Apple intentionand sa renunte la ceva ce ofera de 2 ani, dar care avea oricum o durata de productie limitata.

iPhone 11 Apple Elimina Componenta Importanta

iPhone 11 este pregatite pentru lansare de catre compania Apple in cursul acestui an, noul telefon mobil al celor din Cupertino urmand a fi lansat fara una dintre componentele nu chiar atat de importante pentru utilizatori. Mai exact, incepand cu iPhone 7 compania Apple a eliminat portul audio de 3.5mm din telefoanele sale, si a inclus in cutia telefoanelor un adator care permite conectarea castilor cu jack de 3.5mm la portul Lightning.

iPhone 11 va fi vandut de catre compania Apple fara acest adaptor inclus in cutia telefonului, schimbarea americanilor, fiind logica din moment ce au trecut deja doi ani de cand au eliminat portul audio de 3.5mm din telefoanele lor. Aceasta perioada de timp este suficient de lunga pentru ca orice client sa isi cumpere fie o pereche de casti Bluetooth, fie unele du adaptor Lightning, asa ca probabil putina lune va deplange aceasta schimbare a iPhone 11.

iPhone 11: Apple Elimina o Componenta nu prea Importanta

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor avea ambele eliminat acest adaptor, insa e foarte posibil ca iPhone 9 sa vina fara aceasta schimbare majora , insa desigur ca orice se poate intampla pana in toamna acestui an. Deocamdata analistii nu sunt 100% siguri ca Apple va face aceasta schimbare pentru clientii care vor cumpara iPhone 11, ei urmand a afla informatii sigure spre sfarsitul acestei luni, sau inceputul lunii iunie, dar e foarte probabil sa aiba dreptate acum.

“We currently model no dongle this year.”

iPhone 11 urmeaza sa aiba integrate destul de multe schimbari din partea companiei Apple, iar eliminarea acestui adaptor de la jack-ul audio de 3.5mm la portul Lightning este una dintre componentele cu importanta redusa. Desigur ca Apple va vinde in continuare adaptoare de acest gen pentru clientii iPhone 11 care vor dori sa foloseasca in continuare casti cu jack audio de 3.5mm, iar preturile acestor accesorii ar putea fi reduse substantial.