iPhone SE 2: o UNITATE REALA apare in Primele Imagini

iPhone SE 2 are primele imagini prezentate cu ceea ce pare a fi o imagine reala a unei unitati care a fost produsa de catre Apple in vederea lansarii.

iPhone SE 2 UNITATE REALA Imagini

iPhone SE 2 se apropie de lansare, telefonul fiind deja in productie la partenerii compainei Apple, iar astazi vedem o serie de imagini in care ni s-ar arata noul telefon pe care cei din Cupertino il pregatesc pentru lansare. Puteti vedea in imaginile de mai jos cum ar arata acest iPhone SE 2, telefonul semanand extrem de bine cu modelul actual, marea diferenta fiind la carcasa, aceasta fiind din sticla si nu dintr-o combinatie de aluminiu si sticla, precum la iPhone SE.

iPhone SE 2 imagine unitate reala 1

iPhone SE 2, daca este sa judecam produsul dupa aceste poze, urmeaza sa ofere incarcare wireless, precum cele mai noi modele de telefoane iPhone lansate in cursul anului trecut de catre compania Apple. Carcasa din sticla implementata in iPhone SE 2 va permite oferirea unui sistem de incarcare wireless, iar in contrast cu un zvon aparut recent, vedem in continuare un port audio de 3.5mm, deci Apple nu ar urma sa renunte la el.

iPhone SE 2 imagine unitate reala 2

iPhone SE 2: o UNITATE REALA apare in Primele Imagini

UPDATE: Iata si un clip video in care este prezentat mai clar prototipul noului telefon.

iPhone SE 2 urmeaza sa ofere in continuare Touch ID, componentele sale interne urmand a fi foarte similare cu cele pe care actualul model le are, exceptie facand procesorul care va fi oferit de catre Apple. iPhone SE 2 urmeaza sa includa un chip A10 din iPhone 7, tot 2 GB RAM, insa ar putea fi oferit cu mai mult spatiu standard de stocare, desi asta ar putea duce si la o crestere a pretului standard de vanzare, ceva ce Apple nu prea doreste, dupa cum prea bine stiti.

iPhone SE 2 imagine unitate reala 3

iPhone SE 2 urmeaza sa fie lansat cel mai devreme luna viitoare de catre compania Apple, iar asta deoarece telefonul este deja in productie, americanii inregistrand deja unele noi modele de telefoane iPhone pentru lansare in Europa. Acestea fiind spuse, uitati-va cu mare atentie la imaginile acestea, deoarece exista sanse foarte mari ca iPhone SE 2 sa arate exact la fel in realitate, ceea ce ar aduce o imbunatatire de design pentru intreaga serie.

iPhone SE 2 imagine unitate reala 4

iPhone SE 2 imagine unitate reala 5