Huawei P20 Pro: DEFECTUL UMILITOR de Fabricatie

Huawei P20 Pro are un umilitor defect de fabricatie prezentat intr-un clip video, el nemaifiind intalnit intr-un telefon mobil premium in ultimii ani.

13

Huawei P20 Pro DEFECTUL UMILITOR Fabricatie

Huawei P20 Pro are descoperit un defect umilitor de fabricatie in clipul video de mai jos, el aratand ca atunci cand nu testezi asa cum trebuie un produs, exista sanse foarte mari ca ai tai clienti sa nu fie multumiti de ceea ce primesc. Mai exact, Huawei P20 Pro are probleme cu indoirea, sticla de protectie a ecranului crapandu-se imediat ce presiune este aplicata pe mijlocul carcasei, ceva ce n-am mai vazut de foarte mult timp, nici in cazul iPhone 6 Plus.

Huawei P20 Pro ar putea avea ecranul protejat de o sticla care nu este Gorilla Glass, avand in vedere ca Huawei nu mentioneaza asta in informatiile despre telefon, insa asta conteaza mai putin, deoarece rezultatul final este cel importanat. Ecranul Huawei P20 Pro se crapa la indoire si trebuie inlocuit in totalitate, iar asta in conditiile in care majoritatea smartphone-urilor au doar panoul frontal dezlipit de carcasa in situatii de acest gen, dar nimic mai mult.

Huawei P20 Pro: DEFECTUL UMILITOR de Fabricatie

Huawei P20 Pro ar putea avea manteriale inferioare folosite pentru protejarea ecranului, si este foarte clar ca nu are protectie la indoire, deci clientii care se aseaza din greseala pe telefoane s-ar putea trezi cu ecranele crapate. Din pacate, deocamdata nu exista informatii de la compania Huawei cu privire la aceasta problema, si e greu de spus daca vor exista vreodata, insa se vede foarte clar faptul ca telefonul nu este rezistent la indoire.

Huawei P20 Pro a inregistrat vanzari record in Europa imediat dupa lansare, insa daca europenii ar fi stiut ce se poate intampla cu telefoanele cand este aplicata presiune pe mijlocul sau, atunci e posibil sa-l fi ignorat. iPhone X, Samsung Galaxy S9 si alte telefoane Android premium lansate in 2018 nu sufera de probleme precum cea a Huawei P20 Pro, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce ar de spus compania Huawei in legatura cu acest posibil defect de fabricatie.