Apple AMANA Lansarea unui nou Mac Important

Apple a decis sa amane lansarea unui Mac important anul acesta, cei din Cupertino schimbandu-si subit planurile privind punerea acestui produs in vanzare.

Apple AMANA Lansarea Mac Important

Apple amana lansarea noului model al MacBook Air 2018 pe care se pregatea sa il aduca pe piata la jumatatea acestui an, WWDC 2018 fiind evenimentul la care era asteptata prezentarea sa. In ciuda numeroaselor zvonuri care sugerau faptul ca Apple va lansa acest nou model al MacBook Air in iunie, se pare ca productia a fost amanata pentru T3 2018.

Apple nu le-a explicat partenerilor motivul pentru care a luat decizia de a amana lansarea noului model al MacBook Air, care ar avea ecran de 13 inch, insa se speculeaza ca procesoarele ar fi problema. Intel a anuntat recent ca nu va lansa procesoarele Intel Canon Lake vor fi lansate abia in 2019, asa ca e posibil ca Apple sa se fi bazat pe ele pentru noul MacBook Air, dar acum va trebui sa regandeasca totul.

Apple AMANA Lansarea unui nou Mac Important

Apple intentioneaza sa lanseze noul MacBook Air la un pret mai mic decat modelele anterioare, dar cu un Retina Display, deci e de inteles de ce are nevoie de un procesor puternic, dar care consuma putina energie. Avand in vedere ca Intel va produce procesoarele Cannon Lake cu un proces de fabricatie de 7nm, ele indeplineau cerintele Apple, dar nu sunt inca pregatite pentru productie in masa.

“Apple has informed supply chain partners that mass production of its new notebook model for 2018 will not kick off until the second half of the year, yet without explaining the rescheduling move. Some partners speculated that the postponement might be caused by problems with some key components such as processors.”

Apple nu a mai actualizat seria MacBook Air de cativa ani buni, asa ca foarte multa lume astepta cu foarte mare interes lansarea unui nou model pentru aceasta serie de laptop-uri. Acestea fiind spuse, e foarte posibil ca in cadrul WWDC 2018 Apple sa anunte doar iPhone SE 2, fara un nou model al MacBook Air, insa poate ca vom vedea si alte produse interesante.