Samsung Galaxy S9: Vanzari RECORD de MICI

Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus au inregistrat vanzari record de mici in primele 2 luni de disponibilitate, Samsung fiind intr-o situatie delicata.

20

Samsung Galaxy S9 Vanzari RECORD MICI

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au inregistrat vanzari record de mici din momentul lansarii si pana acum in Coreea de Sud, ele fiind comaprate cu cele inregistrate de catre seriile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S7. Vorbim despre vanzari foarte slabe pentru seria Samsung Galaxy S9 in tara natala a celor de la Samsung, Coreea de Sud, acolo fiind cumparate o buna parte dintre cele 8 milioane de unitati vandute in prima luna.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus s-ar fi vandut in 707.000 de unitati din momentul deschiderii precomenzilor si pana acum, adica 2 luni, cu mult mai putin decat cele aproape 1 milion de unitati ale Samsung Galaxy S8 in 2017. Samsung Galaxy S7 a avut vanzari mai mari decat Samsung Galaxy S8 dupa lansare, deci a intrecut si Samsung Galaxy S9 fara drept de apel, deci situatia este una fiarte proasta pentru cei de la Samsung.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au, practic, vanzari cu aproximativ 30% mai mici decat cele ale seriei Samsung Galaxy S8, asa cum se spunea si in perioada precomenzilor, deci absolut nimic nu pare sa se fi schimbat in 2 luni. Desi compania Samsung spera ca Samsung Galaxy S9 sa ii creasca vanzarile de telefoane la nivel global, din pacate se pare ca acest lucru nu s-a intamplat, iar in Coreea de Sud ele au scazut si au atins cea mai mica valoare a ultimilo 2 ani, ele injumatatindu-se in aprilie fata de martie.

Samsung Galaxy S9: Vanzari RECORD de MICI inregistrate

Samsung Galaxy S9 se transforma intr-un esec la fel de mare ca iPhone X, telefonul celor de la Apple avand deasemenea vanzari mai mici decat seriile anterioare in Coreea de Sud, ele scazand la jumatate din noiembrie si pana in februarie. Interesul coreenilor s-a indreptat intr-o anumita masura de la iPhone X la Samsung Galaxy S9, insa in ciuda acestui lucru, vanzarile totale tot au fost mult mai mici decat cele ale seriei Samsung Galaxy S8 de anul trecut.

Samsung Galaxy S9 si iPhone X sunt “oile negre” din ofertele celor de la Samsung si Apple, iar acesta este un semn ca piata smartphone-urilor este saturata si ca oamenii asteapta telefoane mobile care sa aduca schimbari importante. Ar fi bine ca Samsung si Apple sa invete ceva din esecurile Samsung Galaxy S9 si iPhone X, insa cred ca niciuna dintre cele doua companii nu va intelege ca trebuie sa le ofere clientilor produse care sa merite banii.

“The situation was equally gloomy for the Galaxy S9 — the phone sold 707,000 units in the first two months, which compared to almost 1 million unit sales of its predecessor Galaxy S8 last year. The phone sales were almost cut by half over the past two years from 476,000 units in March to 231,000 units in April.”

Samsung Galaxy S9 este totusi abia la inceput, iar avand in vedere ca Samsung i-a redus recent pretul de baza cu 10%, separat de alte oferte ale operatorilor, e foarte posibil ca vanzarile sa mai creasca in perioada urmatoare. In contrast cu ceea ce este asteptat pentru Samsung Galaxy S9, pentru iPhone X nu se mai poate intampla nimic pana in toamna, cand urmeaza sa fie lansate iPhone 9 si seria iPhone 11.