Google Maps: 2 Functii NOI pe Telefoane si Tablete

Google Maps are doua noi functii descoperite pe telefoanele iPhone si Android, ele urmand a fi disponibile inclusiv pe aplicatiile pentru tablete.

Google Maps 2 Functii NOI Telefoane Tablete

Google Maps are doua noi functii foarte interesante descoperite pentru telefoane si tablete, compania Google continuand sa implementeze imbunatatiri pentru aplicatiile care sunt oferite in lumea intreaga in momentul de fata. Cele doua noi functii au fost descoperite in versiunea beta a aplicatiei Google Maps pentru Android, insa ele urmeaza sa fie deasemenea disponibile inclusiv in versiunea pentru iPhone si iPad in viitorul nu foarte indepartat.

Google Maps a implementat in primul rand o noua functie care le permite prietenilor nostri sa ceara informatii cu privire la locatia in care ne aflam, ei urmand a primi informatii in timp real cu privire la pozitionarea prin GPS. Google Maps are functia inclusa in meniul de setari al aplicatiei, noi avand posibilitatea de a o activa, astfel incat alti utilizatori sa ceara permisiunea de a ne vedea locatia, aceasta fiind transmisa automat dupa acceptarea cererii.

Google Maps 2 Functii NOI Telefoane Tablete 1

Google Maps: 2 Functii NOI pe Telefoane si Tablete

Google Maps are deasemenea un nou design pentru listele de locatii salvate de catre noi, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum a gandit compania Google formatul pentru iPhone si Android. Practic, Google Maps va afisa mai multe informatii pentru locatiile salvate de catre noi, impreuna cu imagini mai mari din respectivele locatii, compania americana dorind sa ne aduca in prim-plan mai multe informatii utile despre locatiile la care dorim sa ajungem.

Google Maps 2 Functii NOI Telefoane Tablete 2

Google Maps face deasemenea o schimbare minora de design pentru sectiunea Your Places, aceasta afisand locatiile pe care le-am vizitat, cele pe care le-am salvat, sau cele in care urmeaza sa ajungem in perioada urmatoare. Google Maps are in momentul de fata disponibile aceste schimbari in versiunea beta si ele vor ajunge inclusiv in versiunile publice ale aplicatiei, dar va trebui sa avem rabdare pana cand inginerii Google vor considera ca ele sunt suficient de stabile pentru a fi oferite.