WhatsApp: NOI Functii IMPORTANTE Anuntate de Facebook

WhatsApp are noi functii importante anunte de catre compania Facebook pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, schimbarile fiind interesante.

WhatsApp NOI Functii IMPORTANTE Facebook

WhatsApp are anuntate noi functii importante de catre compania Facebook, totul fiind dezvaluit noaptea trecuta in cadrul conferintei F8 pe care americanii au organizat-o in SUA pentru a prezenta foarte multe noutati. Conform celor de la Facebook, aplicatia WhatsApp urmeaza sa aiba intai implementate noi stickere care pot fi folosite in conversatii de catre utilizatori, acestea urmand a oferi noi moduri de a interactiona cu oamenii cu care discutam zilnic.

WhatsApp nu se limiteaza doar la stickere noi, compania Facebook anuntand deasemenea ca urmeaza sa integreze si o functie pentru apeluri video in aplicatia de mesagerie in cursul anului 2018 pentru telefoanele iPhone si Android. Aceasta functie pentru apeluri video a fost descoperiat initial acum cateva saptamani bune in aplicatia beta a WhatsApp pentru Android, asa ca nu este o surpriza foarte mare anuntul de astazi, dar e clar ca functia va fi disponibila foarte curand.

WhatsApp: NOI Functii IMPORTANTE Anuntate de Facebook

WhatsApp NOI Functii IMPORTANTE Facebook 1

WhatsApp urmeaza sa ofere posibilitatea de a face apeluri video in grup cu alte 3 persoane, deci vorbim despre o functionalitate pe care Facebook Messenger o are, dar pe care alte servicii inca nu o au. Optiunea de a face apeluri video in grupuri de pana la 4 persoane prin WhatsApp este ceva ce FaceTime, de exemplu nu ofera, dar care exista si in Skype, Tango, sau alte aplicatii de mesagerie, asa ca ramane de vazut cat de buna va fi calitatea in final.

“Voice and video calling are very popular on WhatsApp, and we’re excited to share that group calling will be coming in the months ahead. Stickers are also coming to WhatsApp soon.”

WhatsApp are deasemenea peste 450 de milioane de utilizatori care folosesc platforma zilnic, putin sub jumatate din totalul lunar, peste 2 miliarde de apeluri video si audio fiind facute prin platforma in fiecare zi. WhatsApp este in constanta crestere, iar functiile noi anuntate de catre Facebook in cursul noptii trecute reprezinta un mare pas inainte facut de catre companie, insa nu vorbim despre nimic revolutionar, sau indisponibil in aplicatiile concurente.