Windows 10: PROBLEMA MAJORA cu Google Chrome

Windows 10 are o problema majora cu Google Chrome, browserul celor de la Google fiind afectat de April 2018 Update lansat de catre compania Microsoft.

16

Windows 10 PROBLEMA Google Chrome

Windows 10 a avut saptamana aceasta lansata actualizarea April 2018 Update pentru utilizatorii de calculatoare din intreaga lume, iar unii dintre ei au o problema serioasa cu folosirea Google Chrome dupa instalarea sa. Conform utilizatorilor care au instalat aceasta actualizare pentru Windows 10, calculatorul se blocheaza complet si trebuie repornit cand incearca sa foloseasca Google Chrome pentru navigare pe internet, problema fiind una extrem de serioasa.

Windows 10 a fost gandit pentru a rezolva multe probleme ale sistemului de operare, asa ca aceasta cu Google Chrome trebuia sa fi fost descoperita de catre cei care au testat update-ul inainte ca el sa fie distribuit in mod oficial. Avand in vedere ca acest lucru nu s-a intamplat, daca folositi Windows 10 si Google Chrome, atunci este bine sa stiti ce va asteapta dupa ce faceti instalarea si veti incerca sa deschideti browserul pentru a naviga pe internet.

Windows 10: PROBLEMA MAJORA cu Google Chrome

Windows 10 pare sa functioneze cum trebuie daca instalarea April 2018 Update este facuta “pe curat”, in loc sa se faca o simpla actualizare peste o versiune veche a sistemului de operare al celor de la Microsoft. Desigur ca aceasta este solutia extrema la care putina lume se gandeste sa apeleze, iar asta deoarece o reinstalare completa a Windows 10 poate fi problematica pentru multe persoane, insa Google si Microsoft lucreaza, probabil, sa rezolve problema Google Chrome cat mai curand.

Windows 10 a avut aceasta actualizare majora amanata initial din cauza unei probleme foarte serioase descoperite de catre cei care testau versiunea beta, un alt build de test fiind deasemenea blocat inainte de a fi lansat in mod oficial. Windows 10 este unul dintre cele mai folosite sisteme de operare de pe planeta, iar problema Google Chrome este atat de serioasa incat multe persoane ar putea decide sa renunte la instalarea actualizarii pentru a nu trece prin aceasta problema serioasa.