Windows 10: PROBLEMA MAJORA cu Google Chrome

Windows 10 are o problema majora cu Google Chrome, browserul celor de la Google fiind afectat de April 2018 Update lansat de catre compania Microsoft.

Windows 10 PROBLEMA Google Chrome

Windows 10 a avut saptamana aceasta lansata actualizarea April 2018 Update pentru utilizatorii de calculatoare din intreaga lume, iar unii dintre ei au o problema serioasa cu folosirea Google Chrome dupa instalarea sa. Conform utilizatorilor care au instalat aceasta actualizare pentru Windows 10, calculatorul se blocheaza complet si trebuie repornit cand incearca sa foloseasca Google Chrome pentru navigare pe internet, problema fiind una extrem de serioasa.

Windows 10 a fost gandit pentru a rezolva multe probleme ale sistemului de operare, asa ca aceasta cu Google Chrome trebuia sa fi fost descoperita de catre cei care au testat update-ul inainte ca el sa fie distribuit in mod oficial. Avand in vedere ca acest lucru nu s-a intamplat, daca folositi Windows 10 si Google Chrome, atunci este bine sa stiti ce va asteapta dupa ce faceti instalarea si veti incerca sa deschideti browserul pentru a naviga pe internet.

Windows 10: PROBLEMA MAJORA cu Google Chrome

Windows 10 pare sa functioneze cum trebuie daca instalarea April 2018 Update este facuta “pe curat”, in loc sa se faca o simpla actualizare peste o versiune veche a sistemului de operare al celor de la Microsoft. Desigur ca aceasta este solutia extrema la care putina lume se gandeste sa apeleze, iar asta deoarece o reinstalare completa a Windows 10 poate fi problematica pentru multe persoane, insa Google si Microsoft lucreaza, probabil, sa rezolve problema Google Chrome cat mai curand.

Windows 10 a avut aceasta actualizare majora amanata initial din cauza unei probleme foarte serioase descoperite de catre cei care testau versiunea beta, un alt build de test fiind deasemenea blocat inainte de a fi lansat in mod oficial. Windows 10 este unul dintre cele mai folosite sisteme de operare de pe planeta, iar problema Google Chrome este atat de serioasa incat multe persoane ar putea decide sa renunte la instalarea actualizarii pentru a nu trece prin aceasta problema serioasa.

 

16 COMENTARII

  1. Salut, in afara faptului ca esti atat de categoric, de la ce nivel de pregatire vorbesti ???, putem sa ne bazam pe opinia ta ???

  2. Din cate stiu eu Windows 10 face update-uri obligatoriu; prin urmare spuneti-mi si mie cum pot bloca update-urile in Windows 10 , cunosc doar ca se pot amâna….
    Mulțumesc

  3. Tot timpul. Dovada este si acest articol
    Windows+edge ar fi trebuit sa mearga precum mac cu safari fiind de la aceeasi companie dar..

  4. Ce scrie în articol de edge? Eu văd numai Chrome in articol, microsoft edge funcționează foarte bine, de la creators update am trecut la edge, de la Chrome.

  5. pai asta zic..dar tot chrome e mai ok ca edge..nu degeaba este cel mai folosit browser pt windows. Dar posibil daca pun efort pot face edge pt windows asa cum este safari pt mac, doar sunt facute de aceeasi companie

  6. Cauta Services, scroll down pana la Windows Update, dubluclick pe el, la Startup type pune Disabled. La Service status, mai jos, dai pe Stop. Apply si OK.

  7. Din nou probleme cand faci update..retarzii aia oare sunt in stare sa nu o dea de gard la fiecare update de genul asta? Au impresia ca lumea are chef sa dea reinstall la OS la fiecare update major?? Nadella si turma lui de incompetenti isi arata “calitatiile” din nou.
    Pana sa trec pe Mac am avut Windows de la 95 pana 7, la birou am lucrat si pe 8.1, dar nu am avut asemenea probleme…dar erau alte vremuri, cand se testa OS-ul de oameni calificati, nu de insideri. Din 2010 pana acum, nu am avut nevoie niciodata sa reinstalez OSX dupa vreun update! NEVER! I wonder why…?

  8. Cauta pe net si unde in registrii poti schimba locatia pt WSUS. La birou avem Win10 Pro, si de acolo am schimbat locatia de unde isi ia update-urile, de pe serverele MS pe ale noastre. De asemenea exista 2 sau 3 taskuri in Scheduled Tasks pe care le poti sterge sa nu mai faca check for updates. Combina solutiile si tre sa reusesti

  9. Nu cunosc problema insa am instalat win10 april update pe vreo 20 de sisteme si nci macar unul nu are problema semnalata in articol.