iPhone X: Ce Succes a avut in fata iPhone 8 ?

iPhone X a fost prezentat de catre compania Apple ca fiind modelul de telefon care a avut cele mai bune vanzari din oferta sa, insa iata cum s-a descurcat in raport cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

iPhone X Succes iPhone 8

 

iPhone X a fost prezentat de catre compania Apple ca fiind telefonul mobil care a avut cel mai mare succes in primele trei luni ale inceputului de an 2018, cei din Cupertino inregistrand vanzari mai mari pentru el decat penru oricare alt model. Apple nu a oferit si informatii cu privire la procentul de vanzari pe care iPhone X le are in raport cu alte modele de telefoane iPhone vandute de catre cei din Cupertino, asa ca nimeni nu stie care sunt diferentele.

Desi Apple nu ofera informatii privind vanzarile iPhone X in raport cu cele ale iPhone 8, cei de la Kantar sustin ca seria iPhone 8 s-a vandut mai bine decat iPhone X in T1 2018, dar vorbim aici despre doua modele de telefoane vs unul singur. iPhone X a fost cel mai bine vandut model al iPhone in randul chinezilor care traiesc in orase, cota de piata a Apple in acest segment crescand la 22.1%, desi la nivel general americanii au inregistrat o scadere.

iPhone X: Ce Succes a avut in fata iPhone 8 ?

La nivel global, iPhone X ar fi fost intrecut in vanzari de catre iPhone 8 si iPhone 8 Plus imprena, acest lucru sugerand faptul ca diferenta dintre oricare dintre iPhone X si celelalte doua modele, separat, nu a fost foarte mare. Stim deja ca iPhone 8 Plus are vanzari cel putin la fel de bune precum cele ale iPhone 8, iar iPhone X nu avea cum sa le intreaca pe ambele, mai ales ca are un pret de vanzare atat de mare in raport cu oricare alte modele.

“In the USA and the European top five markets, Apple iPhone 8 sold in marginally higher numbers than the flagship iPhone X, indicating that as early iPhone X demand is fulfilled the price difference between the two devices is playing a notable role in consumers’ choices.”

iPhone X a fost prezentat de catre analisti ca avand vanzari extrem de mici, insa cei de la Apple au prezentat o situatie exact inversa, iar numarul total de telefoane iPhone vandute in T1 2018 confirma ceea ce spun americanii. Acestea fiind spuse, iPhone X nu avea cum sa doboare singur recorduri de vanzari pentru Apple, din cauza pretului foarte mare, insa avand in vedere situatia sa, poate fi considerat un telefon de succes.

11 COMENTARII

  1. De aici ce vor merge pe iphone plus 6.4” sunt momentan
    Admin
    Amfetamina
    Florin
    Si poate cu un mare semn de intrebare, VP

  2. capul tau e mic…eu am maini normale cu ochi f buni..cei ce vor display mare si telefon mare sunt maimutele cu ochi problematici de batrani

  3. Aaa… credeam ca vrei sa iei X Plus, acum am un X silver 256GB, dar vreau iPhone Plus pentru ca m-am obisnuit cu iPhone Plus am avut 6S Plus 64GB space grey si 7 Plus 128GB jet black. Mor de nerabdare iPhone X Plus ❤️.. iPhone X este super fain, imi place foarte mult notch si FaceID este mai comod..

  4. Vezi că toată lumea vrea smartphone-uri cu ecran mare. Nu pot fi toți maimuțe.
    În plus, ce faci când scrii ceva?

  5. toata lumea vrea? sau este nevoita? este o diferenta. Cand toata tehnologia de ultima ora se pune DOAR in cele mari…si tu o vrei automat esti obligat sa iei ala mare
    Deci maimutica shhh