iOS 11.3 Jailbreak – Exploit-ul Public Lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.3 jailbreak se apropie si mai mult de lansarea oficiala dupa ce un exploit pentru iPhone si iPad a fost facut public de un inginer al Google.

iOS 11.3 Jailbreak Exploit Public iPhone iPad

iOS 11.3 jailbreak are sanse foarte mari de a deveni realitate foarte curand dupa ce un exploit pentru sistemul de operare a fost facut public astazi de catre un inginer al Google. Ian Beer a descoperit acest exploit in iOS 11.3 si l-a facut cunoscut companiei Apple, el fiind blocat in iOS 11.3.1, insa acum a fost facut public si poate fi transformat intr-o solutie de jailbreak pentru iPhone si iPad.

iOS 11.3 jailbreak nu va fi dezvoltat de catre inginerul celor de la Google, insa in baza exploit-ului publicat de catre el, alti hackeri pot lansa o asemenea solutie pentru iPhone si iPad. iOS 11.3 jailbreak are sanse foart emari de a deveni realitate in urmatoarele luni, iar asa se explica de ce Apple a decis sa blocheze instalarea iOS 11.3 pe iPhone si iPad inca de noaptea trecuta.

iOS 11.3 Jailbreak – Exploit-ul Public Lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.3 jailbreak este asteptat de foarte multa lume din moment ce iOS 11.1.2 este singura versiune a iOS pentru care se poate face jailbreak pe iPhone si iPad in acest moment. Din pacate, pentru iOS 11.2.x, sau iOS 11.3.x nu exista o solutie de jailbreak pentru iPhone si ipad acum, dar se pare ca oricine o poate face, daca isi doreste asta.

“ReportCrash is the daemon responsible for making crash dumps of crashing userspace processes. Most processes can talk to ReportCrash via their exception ports (either task or host level.). You would normally never send a message yourself to ReportCrash but the kernel would do it on your behalf when you crash. However using the task_get_exception_ports or host_get_exception_ports MIG kernel methods you can get a send right to ReportCrash.”

iOS 11.3 jailbreak va veni, nu stiu daca inainte de iOS 11.4, sau iOS 12, insa e foarte clar ca solutia va fi lansata pentru noi intr-un viitor nu foarte indepartat, deci trebuie sa avem rabdare. Intre timp, daca vreti sa faceti iOS 11.3 jailbreak la un moment dat, va recomand sa nu instalat iOS 11.3.1, sau oricare alte versiuni noi ce vor fi lansate de catre Apple.

7 COMENTARII

  1. Deci, “la adus la cunoștința Apple….”, iar jegosii ca sa nu mai plătească împiedicarea publicării exploitului pe net , ce au făcut ? Au blocat semnarea 11.3… flamanzii ???