eMAG: TEAPA cu Telefoane iPhone X si la Altex

eMAG si Altex sunt in centrul unor tepe cu telefoane iPhone X de care trebuie sa te feresti si pe care NU trebuie sa le partajezi prietenilor tai.

eMAG TEAPA Telefoane iPhone X Altex

eMAG este cel mai mare magazin online din Romania, iar hackerii profita de popularitatea sa si de a telefonului iPhone X pentru a pacali romanii care sunt mult prea creduli pentru a naviga pe internet. In imaginea de mai jos puteti vedea o postare de pe Facebok care a fost promovata si partajata de catre romanii care pot credea ca eMAG ofera iPhone X la 1 euro doar pentru ca ar implini 15 ani de existenta, desi in realitate eMAG implienste 17 ani in 2018.

eMAG are brand-ul folosit de catre cine stie ce persoane pentru a pacali romanii sa intre pe un anumit website care nu are vreo legatura cu magazinul online, promisiunea de a putea cumpara iPhone X la 1 euro fiind una falsa. eMAG nu a avut vreodata iPhone X la 1 euro in ofeta, si nici macar nu vinde produsele cu preturi in euro, asa ca daca vedeti pe la vreun prieten mesajul din imaginea de mai sus, ar fi bine sa stiti ca totul e doar o pacaleala.

eMAG: TEAPA cu Telefoane iPhone X la un euro, inclusiv la Altex

emag teapa iPhone x

eMAG nu este singurul magazin online a carui imagine este folosita pentru a pacali romanii, iar asta deoarece inclusiv cei de la Altex sunt folositi pentru exact acelasi scop, tot cu un website care n-are vreo legatura cu magazinul. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca teapa cu iPhone X la Altex este gandita oarecum similar, totul fiind o minciuna, exact precum in cazul eMAG, asa ca indiferent pe care dintre ele o vedeti, ignorati-o.

altex teapa iphone x emag

eMAG nu este la primul atac de acest gen, iar din pacate romanii nu sunt pacaliti pentru prima oara cu “promotii” de acest gen, doar ca acum distributia nu se face prin WhatsApp, ci prin intermediul Facebook. Indiferent ce mesaje de acest gen vedeti, fie ca implica eMAG, Altex, Orange, Vodafone, sau alte companii mari, nu le luati in serios si nu partajati mesajele respective pentru alte persoane.