WhatsApp: Facebook CONFIRMA Schimbarea ce o URASTI

WhatsApp are confirmata in mod oficial de catre compania Facebook o schimbare pe care toata lumea o uraste, dar care va fi impusa in iPhone si Android.

WhatsApp Facebook CONFIRMA Schimbarea URASTI

WhatsApp urmeaza sa aiba in viitorul nu foarte indepartat o schimbare pe care toti cei care folosesc aplicatia de mesagerie o vor ura, iar asta pentru ca tuturor li s-a promis ca ea nu va fi facuta vreodata. Mai exact, Facebook vrea sa bage reclame in aplicatia WhatsApp pentru iPhone si Android, compania americana profitand de plecarea co-fondatorului Jan Koum pentru a face exact ceea ce doreste din aplicatia de mesagerie.

WhatsApp are aceasta schimbare foarte proasta confirmata de catre CTO-ul celor de la Facebook, Mike Schroepfer, el afirmand ca in momentul de fata se pregateste includerea de reclame in cadrul aplicatiei de mesagerie. Facebook a implementat deja de ceva vreme reclame in Facebook Messenger, iar schimbarea a fost atat de buna incat acum vrea sa simplifice interfata aplicatiei si sa scape de unele reclame, iar WhatsApp va suferi in urma sa.

WhatsApp: Facebook CONFIRMA Schimbarea ce o URASTI

WhatsApp va avea reclamele integrate intr-o noua „experienta” pe care cei de la Facebook vor sa o ofere pentru utilizatori, un prim pas fiind deja facut prin lansarea posibilitatii companiilor de a intra in contact cu utilizatorii. WhatsApp urmeaza sa aiba un fel de continut sponsorizat prezent in aplicatiile pentru iPhone si Android, insa deocamdata nimeni nu stie cum ar trebui sa apara acesta, desi cel mai probabil il vom vedea intai in fucntia Stories, si in ferestrele de conversatii.

„Yes, advertising is coming to WhatsApp, Facebook chief technical officer Mike Schroepfer confirmed that in the plans of Menlo Park there are sponsorships within the messaging app. Our experience with Facebook teaches us that when advertising is integrated into the product it works and satisfies people. So even for messaging I imagine something much more integrated in the experience of the application that pleases both users and companies.”

WhatsApp va incepe, cel mai probabil sa afiseze reclame chiar de anul acesta, cei de la Facebook dorind sa recupereze cele aproape 14 miliarde de dolari platite pe platforma, iar cum altfel o pot face decat prin afisarea de reclame ? Sunt destul de sigur ca experienta WhatsApp va fi stricata intr-o buna masura prin implementarea de reclame de catre compania americana, insa cei de acolo se vor convinge singuri de asta dupa ce va incepe lumea sa se planga.

Articolul precedenteMAG: TEAPA cu Telefoane iPhone X si la Altex
Articolul următorGoogle: Bani mai PUTINI Platiti catre Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.